Veel kritiek voor Bas

Veel kritiek voor Bas

Bas krijgt vandaag veel kritiek over zich heen. Zo werd na het centraal duidelijk, Bas heeft namelijk 400 euro geinvesteerd zonder overleg. Gina begon erover en na het centraal werd er flink over gesproken. Zo liet Victoria weten blij te zijn met het feit dat Gina het bespreekbaar gemaakt heeft in de groep. Gina liet weten dat ze dit van zichzelf wel moest doen. De groep moest gewoon weten wat er allemaal gaande is qua kledinglijnen omdat ze elkaar allemaal in de weg zitten. Gabriëlle en ik hadden onze kledinglijn, maar nu lijkt het alsof iedereen een eigen lijn heeft voegt ze eraan toe. Victoria denkt dat het daarom goed is dat de onderlinge communicatie weer benoemd wordt. Dit helpt de groep alleen maar. Ook Ramona is niet blij met deze actie en noemde Bas zelfs een verrader of een snitch. Zij heeft geen vertrouwen meer in Bas en dat is hier te lezen.

Wat later ging Ramona ook nog het gesprek aan met Bas na deze wel besproken actie. Ze laat Bas weten dat dit haar al vanaf de lunch dwars zit en er nu graag over wil praten. Luister dan begint ze haar zegje, jij moet begrijpen dat ik zo heftig reageer, omdat ik zie dat jij mensen iets geeft om woest op jou te worden. Je bent dierbaar voor mij, maar ik kan niet altijd een hand boven je hoofd houden. Dan baal ik weer. Maar ik wil dat jij die Baas-shirts gaat verkopen voegt ze eraan toe. Bas antwoordt dat hij snapt dat zijn actie niet netjes is geweest. Maar ik weet dat de investering al is terugverdient voegt hij eraan toe. Ik kon niet weten dat er zo’n enorme heisa over zou ontstaan. Ramona wil hem waarschuwen voor de opening die Baas aan zijn mede Utopianen geeft. Zo geeft hij hen de reden om op hem te stemmen. Maar Bas blijft haar maatje in Utopia en de twee besluiten het gesprek met een knuffel.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
    • anneke at 12:45

      Ze is verschrikkelijk jaloers en waarom zo aardig is hij niet meer, en die Do al helemaal niet .
      Ook sinds Michael erin is zij erg veranderd zie zoeken alle twee wel een reden om hun te kleineren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *