Het centraal van 10 maart

Het centraal van 10 maart

De bewoners hebben weer het een en het ander besproken in een centraal. Hier lees je alle besproken punten van 10 maar terug.

Opening centraal
Zodra iedereen zit opent Victoria het centraal. Ze begint over de aankomende markt. De beatboxer  die ook op de afgelopen markt aanwezig was  komt weer langs. Verder moet er nog nagedacht worden over andere standhouders. Ook moet er een promo gemaakt worden om de kaartverkoop te bevorderen.

Goede doel
Rowena wil gaan zingen op de markt. Ze zal een hoedje voor zich neerleggen waar mensen geld kunnen doneren voor een goed doel.

Evenementen
Volgende week staan er veel evenementen achter elkaar gepland. De bewoners spreken af dat ze elkaar niet in de weg moeten lopen. Vooral wat promotie betreft. De focus ben je dan kwijt benadrukt Ivan. Dan wordt er theater geroepen, en de andere roept weer markt voegt hij eraan toe. Je kunt maar één evenement tegelijk promoten. Hierdoor maakt Ramona zich zorgen, omdat ze dan maar vier dagen heeft voor de promotie van haar evenement.

Zakelijk centraal
Rob stelt voor om het centraal zakelijk te houden, omdat het anders veel te lang duurt. Hij wil het opperen van nieuwe ideeën en het bespreken van huiselijke problemen op een andere manier aan de orde brengen. Namelijk in een zogenaamde brainstormsessie. Op deze manier kunnen ze zakelijk en privé gescheiden houden. Kortom er komen twee soorten centraal. Een zakelijke variant en één waar nieuwe ideeën kunnen worden besproken. Een huiskamer-gesprek vult Cees aan. Op deze manier hopen de bewoners om de duur van het centraal te reduceren. Alles in het kader om de focus te bewaren. Wat in welk centraal besproken wordt zal in de praktijk moeten blijken.

Spay-tan
Gina heeft dit weekend proefpersonen nodig voor een spray-tan. Dat is een kunstmatige manier om de huid te bruinen. Rowena, Ramona en Dominique steken gelijk een hand omhoog. Zij volgens zichzelf wel een kleurtje gebruiken.

Transparantie
Gina heeft opgemerkt dat er voor 400 euro aan hoodies is gekocht. Niemand wist hier van af, maar Bas wel. Dit vindt Gina jammer, ik werk al 11 maanden aan transparantie voegt ze eraan toe. Als anderen dat niet doen dan ga ik dat ook niet meer doen. Bas vertelt dat niet verbergt dat hij het geld heeft overgemaakt. Cees staat hier buiten voegt hij eraan toe. Gina en Bjorn hebben zo hun bedenkingen, want op deze manier gaat iedereen straks zijn eigen weg. Volgens Rob gaan alle betalingen via Cees, er zijn geen uitzonderingen. Ramona vindt het absurd dat je in centraal moeite moet doen voor een investering. Maar als je het achter de rug van de groep doet…

Academie
Michael vertelt dat er een ex sporter naar Utopia komt, die homoseksueel is. Deze persoon komt een academie geven. Wanneer dit zal plaatsvinden is nog niet duidelijk.

Girls’ night
Gina reserveert de hottub voor vanavond. Alleen de vrouwen zijn uitgenodigd voor een ladies night.

Kunst in Utopia & einde centraal
Ramona wil de bewoners erop attenderen dat zij wel hulp kan gebruiken wat betreft de theatervoorstelling. De kaartjes worden niet supergoed verkocht, maar dat houdt mij niet tegen voegt ze eraan toe. Volgens haar hoeft kunst niet per se geld op te leveren. Haar doel is om gezamenlijk iets moois neer te zetten, want dat is waarvoor Ramona in Utopia is komen wonen. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *