Bewoners geven veel geld uit

Bewoners geven veel geld uit

Dag 800 in Utopia is alweer een heel eind, maar wat gebeurd(e) er vanmorgen en momenteel allemaal? We hebben het hier voor je omschreven. De bewoners geven in ieder geval veel geld uit.

De morgen verliep rustig, iedereen startte rustig op en deed lekker op het gemak. Als iedereen ontbeten heeft en een beetje is opgefrist duurt het niet lang voordat er weer gebouwd wordt aan de nieuwe badkamer. Cees is diegene die vanmorgen een probleem heeft geconstateerd. Zo is er gereedschap besteld a 700 euro! En dat zonder overleg… Dit gereedschap is aangeschaft omdat Wim het een en het ander heeft meegenomen toen hij Utopia verliet. Maar dat is nog niet alles, niet alleen de bewoners bouwen aan de badkamer… Nee er zijn ook wat bouwvakkers ingehuurd! Ook zullen de bewoners het enige tijd zonder water moeten doen. Deze wordt namelijk een tijdje afgesloten omdat er het een en het ander aangelegd moet worden. Ohh en om het toch nog een beetje over geld te hebben. Bas is een fonds gestart om geld in te zamelen voor de rekening van de eend Face. Er dient namelijk nog 365 euro betaald te worden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *