Wordt Bronno een nieuwe leider in Utopia?

Wordt Bronno een nieuwe leider in Utopia?

Bronno en Do hebben vanmorgen een gesprek gehad. Bronno lijkt nog altijd zijn draai niet gevonden te hebben en Do besloot er met hem over te praten.

Wil je niet een product ontwikkelen of iets doen vraagt Do aan Bronno. Nou zegt Bronno, doordat er zo vaak in mijn aura geroerd wordt en pijn heb ontbreekt er energie. Maar het verbaasd me ook dat ik inspiratieloos ben. Mensen zeggen wel ga koken maar daar heb ik helemaal geen zin in. En dat is ook mijn comfortzone, weet je dat ken ik wel. Waarom maak je geen kookboek oppert Do vervolgens. Dat is lief aangeboden antwoordt Bronno, maar dat is mijn ding helemaal niet. Dan gaat het gesprek over naar het bed van Bronno. Bronno wil deze nog altijd verkopen maar Do dacht dat deze naar bed ging. Nee hoor antwoordt Bronno, het is overlegd en deze wordt verkocht. Hoe dan ook, met of zonder ruzie benadrukt de nieuweling. Het gaat naar een kindje die zielig is. Maar ik had plannen om er meer uit te halen. Zodat ik er een diner uit zou kunnen halen om met zijn allen te gaan tafelen. Wel zou Bronno graag een rookkast willen aanschaffen, zo wil hij ook voor de veganisten wat producten kunnen roken. Om mogelijk op de markt te verkopen, gewoon ook als hobby en een ding te doen hebben. Dat is nieuw en dat vind ik leuk om nieuwe dingen te leren. Maar verder ben ik inspiratieloos. Misschien is dat ook de druk tussen mijn oren. Je moet je hier bewijzen en er zit een bepaalde mood achter waar ik eigenlijk geen zin in heb. Ik heb daar ook in gezeten benadrukt Do. Ik weet echt wel dat het goed zit ook door wat er in jou post stond. Volgens Do zit Bronno gewoon niet lekker in zijn hum. Het komt gewoon door de pijn aldus Bronno. En Do denkt dat het gewoon een andere wereld is dan de buitenwereld. Het is niet te vergelijken, alle camera’s en andere mensen. Jezelf willen bewijzen. En ik snap dat als je lichamelijke pijn hebt maar geef jezelf de tijd en de ruimte. Bronno denkt dat er ook veel op hem gestemd zal worden maar dat er vaste leiders weg zullen gaan. En dat hij vervolgens de groep moet leiden. Maar of Bronno daar zin in heeft weet hij niet, wat er aan veranderd moet worden weet hij niet. Dit wordt nog uitgebreid gesproken in onderstaande video. Denk jij dat Bronno zijn draai zal vinden en een goed leider zou kunnen zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *