Bronno zit gevangen in zijn lichaam

Bronno zit gevangen in zijn lichaam

Nog meer nieuws van afgelopen avond voordat we aan nieuw nieuws van dag 800 in Utopia beginnen. Gabriëlle stond gisteren in de keuken af te wassen en Bronno was daar ook aanwezig. Gabriëlle zag aan een sip gezicht van haar mede bewoner Bronno dat er iets aan de hand was en ging het gesprek aan. Ze vraagt aan hem of hij weer een beetje rustig is. Bronno antwoordt dat hij weer rustig is maar dat betekend niet dat alles ook weer goed is. Ik weet dat ik wat heftiger kan reageren en daarom ben ik vaak even weg of loop weg van de situatie legt hij verder uit. Ik heb pijn en dan reageer je anders gaat hij verder. Dat vind ik gewoon niet leuk, ik kan mezelf niet laten zien. Ik zit gevangen in mijn eigen lichaam voegt hij eraan toe. Gabriëlle snapt niet helemaal wat Bronno bedoelt, want hij heeft al heel lang deze handicap merkt ze vervolgens op. Bronno zegt dat zijn handicap niet het probleem is maar hij heeft momenteel veel pijn en last van zijn rug. Daardoor kan hij niet doen wat hij wil en dat betekent dat hij gevangen zit in zijn eigen lichaam. Dat is iets waar hij mee moet leren leven. Hopelijk is de pijn vandaag wat minder voor Bronno en kan hij zich laten zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:25

  Hij wist dat hij erin kwam een handicap (heeft) had en dan is het moeilijk leven in andere om geving ,je ben dan het liefste thuis..
  Ik kan ook nooit leven in utopia met mijn handicap ik heb een machine waar ik zeker 10 a 12 uur aan lig .
  En als ik wel daar was werdt ik meteen weg gestemd

 2. CJ at 10:56

  Bronno zit gevangen in zijn eigen lichaam, wie niet !! weet dat nu pas
  of sinds dat die in Utopia zit ? Ga lekker naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *