Een aantal bewoners zaten tot midden in de nacht in de hottub

Een aantal bewoners zaten tot midden in de nacht in de hottub

Wat gebeurde er vannacht allemaal nog in Utopia? Nou niet extreem veel, de bewoners kregen afgelopen avond een theater workshop van Ramona met verschillende oefeningen en daarna was het vrij rustig. Alhoewel een aantal bewoners het erg laat gemaakt hebben vannacht. Dit waren Rob, Benjamin, Ivan en Bjorn. Zij zaten namelijk gezellig in de hottub te kletsen onder het genot van een drankje. En dat hebben ze overigens tot de kleine uurtjes volgehouden. Wat er allemaal besproken werd? Veel. Maar het ging onder andere over het gemopper van Cees. Hoe hij alles in de smiezen houdt en ga zo nog maar even door. Naar mate het later wordt krijgen we steeds minder te zien van de badderende heren. Uiteindelijk gaat het stel ook richting hun bed terwijl we op de achtergrond al vogels horen fluiten. Het uitstappen gaat overigens met veel lol en de flessen drank zijn goed zichtbaar. Maar of ze ook aangeschoten waren? Oordeel het zelf in onderstaande video. We zijn benieuwd wat een nieuwe  dag nog meer gaat brengen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *