Mark stond bij het hek

Mark stond bij het hek

Gisteren hebben we niet al te veel Utopia nieuws vermeld, dus blikken we nog even terug. Zo vond er gisteren een lange streamlock plaats. Na lang geen beeld te hebben gehad zien we Gina erg blij zijn. En wat blijkt? Mark is aan het hek geweest! Echter mochten we dit niet zien van de regie. Enfin wat er precies gebeurd is is dus een beetje moeilijk te omschrijven. Wel heeft Gina rozen en chocolade gehad van haar liefde buiten de poort. Ook Mark laat weten dat hij bij het hek was via zijn Facebook pagina. Afgelopen avond na de theater avond van Ramona  bedankte Gina Mark nog even uitgebreid voor zijn bezoek. En laat weten dat ze erg veel van hem houdt. Vonden jullie het een leuke actie?

“Samen met markie Mark Elgers naar het hek geweest voor Gina …. Dit is het enige moment dat ik MAG delen anders is het straks de laatste keer dat we er waren. We zijn Talpa heel dankbaar: was super!”

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 10:34

    Leuk dat hij aan het hek stond.Wat ik wel krom vind is dat andere oud bewoners en/of anderen wel over het hek mochten . Vooral Lot in die tijd en vanessa mochten er zelfs een paar keer daar zijn en nog tamelijk lang ook. Zelfs Gio mocht dat. Dus vind het wel HEEL dubbel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *