Bronno moet meer zijn gevoelens uiten

Bronno moet meer zijn gevoelens uiten

Bronno en Rowena hebben een goed gesprek gehad met elkaar. Bronno lag vanmiddag namelijk lekker in het zonnetje en Rowena besloot met hem het gesprek aan te gaan.

We hebben een hele mooi tijd tegemoet te gaan begint Rowena het gesprek met Bronno. Ik heb echt nog geen heimwee laat Bronno weten. Vorige week voelde ik me kut. Ik had namelijk pijn in mijn rug en dan is alles al gauw te veel voegt hij eraan toe. Rowena merkt  op dat Bronno het heel goed doet in Utopia. Het boeit mij echt niet als ze mij zien huilen. Echte mannen huilen voegt ze eraan toe. Wel zou Rowena meer van Bronno willen merken als het niet goed met hem gaat. Volgens haar zondert hij zich nogal af. Maar dat is toch niet erg vraagt Bronno door. Volgens Rowena kan hij juist heel veel hebben aan zijn mede bewoners. Nu ben je ook weer afgezonderd. Ieder zijn ding aldus Bronno. Elke keer als we midden in een gesprek zijn dan stop je midden in je zin en dan denk ik zeg het nou eens! Je bent zo op je hoede, zo bedachtzaam. Hoe komt dat? vraagt Rowena zich af. Daar ben ik apetrots op antwoordt Bronno. Ik was altijd eerst doen en dan denken. Dat is ook zo met Cees. Iedereen irriteert zich aan hem en ik heb geprobeerd om al het negatieve om te draaien in positief. Hij heeft ook zijn goede kant.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *