Cees en Bronno klagen over elkaar

Cees en Bronno klagen over elkaar

De ochtend gaat rustig voorbij. Cees klaagt tegen Rob over het hok van Bronno. En Bronno klaagt dan weer over Cees.

Terwijl Cees een sigaretje rolt, moppert hij tegen Rob over het huisje van Bronno doelend op de garage die hij wil bouwen.  Hij neemt Rob mee naar het raam en zegt moet je voorstellen. Met je uitzicht straks. Kijk je tegen zo’n ding aan. Wel heeft Cees een plaatsje achter de loods gespot. En denkt dat dat een betere plaats is. Dat moeten we even overleggen antwoordt Rob. Rob zegt dat Bronno een ander beeld in zijn hoofd heeft, dan dat de werkelijkheid is. Het gaat Cees voornamelijk om de plek. Ook Ivan is het volgens Cees eens met hem.

Bronno en Cees ontmoeten elkaar vervolgens in de keuken. Bronno praat vol passie over zijn plannen voor het hok. Cees oppert het idee om het hok ergens anders te plaatsen. Is het een idee om het hok ergens anders te zetten? Bronno vindt dat niet nodig, het is puur een blikvanger. Het is meer een kunstproject. Daar kan ook gebruik van gemaakt worden. Bronno praat door en Cees verlaat de keuken zonder wat te zeggen. Bas loopt daarna de keuken in. Bronno pakt deze kans om te ventileren, hij is de enige die er op terug komt, dat hij hem niet voor wil maar achter… Bronno probeert wat los te krijgen bij Bas, maar dit lijkt niet te lukken. Prima, dan maak ik er geen hondenhok van. Maak ik er één van waar ik wel convertabel zit. Dan is het geen kunstproject, moppert hij verder door. En zegt speciaal in te leveren voor de kunst, maar dat dit niet gewaardeerd wordt. Bas laat weinig los. Hij vond dat een hondenhok achter hoort te staan, omdat dat ook bij andere mensen achter staat gaat bronno verder. Even later zit Bronno met Benjamin achter de computer. Hij klaagt wederom over Cees. Dan komt hij de keuken in en wil wat te eten maken. Dan geef ik hem de ruimte en gaat hij vijftien minuten een salade staan maken. Dat kan toch niet! Benjamin lacht. Het lijkt al lang niet meer over het hondenhok te gaan. Bronno zegt de kritiek van Cees los te laten, maar irriteert zich wel achter zijn rug. Wanneer zal er een echte ruzie ontstaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 17:04

    Hier blijkt maar uit wat een nare en achterbakse man Cees is. Gisteren liet bronnno aan cees zien ivm het hok en op welke plek. Cees…ja moet je doen oke,…..alleen wat planten verpoten zei hij.Nu ineens wat anders zeggen en weer eerst achter de rug om.Zelfs ivan zei moet je gewoon doen en niet in centraal vragen.Blijkt wel weer cees is weer op de zeur(k)cees toer.

  2. anneke at 15:01

    Bronno wordt verveelend hij kan de scootmobiel kan toch binnen staan , hij !let toch warm blijven
    Ik heb er zelf ook een maar die staat binnen en warm..
    Hoelang is hij nu binnen en verwacht alles te willen wat hij wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *