Utopia nieuwtjes 9 maart

Utopia nieuwtjes 9 maart

Het Utopia nieuws van 9 maart vindt je hier terug, wat gebeurd(e) er zoal deze ochtend? Dat lees je hier allemaal terug!

 • Michael en Ramona roddelde er gisteren op los over Do. Ze heeft een kritische brief gehad van haar moeder maar ging afgelopen nacht gewoon weer bij Bas liggen. Terwijl er eigenlijk geadviseerd werd dit niet meer te doen. En dat is de twee ook opgevallen. Michael noemt haar zelfs ziek. Ramona lijkt het daarmee eens te zijn, volgens haar manipuleert Do Bas nogal. Het negatieve gesprek gaat nog wel even door. Verdere details zien? Check dan onderstaande video.
 • Rowena heeft vanmorgen de koeien verzorgd, zoals ze wel vaker doet de laatste tijd.
 • Bronno heeft vanmorgen pony Sasha “uitgelaten”.
 • Er werd gesproken over de nieuwe badkamer.  Cemal laat weten dat het schema strak is en het hoe dan ook af moet komen voor de Utopia markt. Desnoods gaat hij in de nacht werken!
 • Een ander bouwplan wordt ook besproken. De garage of hondenhok zoals Bronno het zelf noemt die hij wil bouwen voor zijn scootmobiel. Ivan en Cees lijken het  geen goed plan te vinden.
 • Er wordt weer flink aan de badkamer gewerkt. Zo zien we Rob en Ivan onder andere hard werken. Al snel is er sprake van het eerste ongeluk, Ivan struikelt en kwam met zijn been tegen een spijker aan. Met als gevolg dat Ivan zijn pijn eruit schold.
 • Maar niet alleen Rob en Ivan werken, ook Cemal en Benjamin dragen hun steentje bij.
 • Cees heeft met Bronno gesproken over de garage en laten weten dat hij het echt niets vindt. Bronno gaat er niet verder op in maar laat wel weten dat het voor hem allemaal niet meer hoeft.
 • Later komen we terug met meer nieuws, zien we je dan ook weer?
 • Wil je ook over Utopia schrijven? Pak dan je kans!

Volledig op de hoogte blijven van wat er gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. maria at 10:10

  Wat Do betreft weten we al hoe ze in elkaar steekt.Vind de mening en raad van haar moeder schijnbaar niet belangrijk. Wat het hok van bronno betreft..Ivan zei tegen bronno dat hij zijn gang maar moest gaan en niet in centraal hoefde te vragen. Wat cees betreft heeft bronno het ook aan cees gezegd en die vond het ook prima.Dus moeten ze niet achter af wat anders gaan zeggen.

 2. beetje at 15:28

  Ik vind Ramona en Michael erg jaloers overkomen,ik denk dat ze zelf wat met Bas willen, maar bij Do zit er zeker geen kop op, het wordt tijd dat ze zichzelf eens laat zien.
  En zeer opvallend vind ik dat sinds maandag”meneer”Rob ook werkt.
  Hiervoor zag je nooit wat van hem,

 3. Anja at 12:54

  Ach dat zie je maar weer hoe Do is, gewoon weer bij Bas, ze moest haar ogen uit de kop schamen, maar ja ze zal niet zonder kunnen, Een narsistiche meid, arme moeder die dit allemaal maar moet zien,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *