Ramona vind Bas een snitch

Ramona vind Bas een snitch

Ramona en Michael hebben in het zonnetje een gesprek gehad over mede bewoner Bas. Ramona is niet te spreken over hem en noemt Bas zelfs een snitch (verrader).

Ramona vertelt aan Michael dat ze niet te spreken is over de uitgaven van Bas voor zijn shirts. Michael antwoordt dat ze dit al had kunnen weten. Eerder liet hij namelijk al weten dat er bepaalde dingen gebeuren achter de rug van de andere bewoners om. Ik had toen ook al gezegd dat je de mailtjes door moest lezen. Daar haal je veel verborgen informatie uit benadrukt hij. Volgens Ramona is Bas een snitch. Ik ben bezig met mijn shirts en wie komt er een week voor de markt met shirts? Baasie… En dan staat Rowena achter de merchandise en zijn er wel baas shirts verkocht en van mij geen een. Hij gaat over lijken, ik dacht dat hij mijn mattie was maar weet je wat hij nu is? Stront onder mijn f*cking schoen voegt ze er geïrriteerd aan toe. Ook geeft Ramona te kennen dat ze zich in de steek gelaten voelt door Bas. Ze vind het een achterbakse streek van hem om ook shirts te verkopen. Ook is ze al haar vertrouwen in hem verloren… Wordt vervolgd?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *