Ivan vertrekt volgende week woensdag uit Utopia

Ivan vertrekt volgende week woensdag uit Utopia

Ivan roept de groep bijeen, hij heeft namelijk iets te melden aan de rest. Hij heeft een brief die hij voor wil lezen en zodra iedereen zit neemt hij het woord. Hij leest zijn brief voor waarin duidelijk wordt dat hij volgende week woensdag Utopia definitief zal verlaten. Al snel lopen de emoties bij andere bewoners op, we zien bij iedereen wel tranen vloeien. Ivan benadrukt dat hij geen enkele spijt heeft van zijn tijd in Utopia. Vervolgens wordt er geknuffeld, gehuild en ontvangt de Utopiaan van het jaar wat kussen her en der. Cees laat weten het moedig te vinden dat Ivan dit besluit genomen heeft. Het is volgens hem altijd te vroeg of te laat. Kortom een keuze maken is moeilijk. Rowena is erg emotioneel, ze bedankt Ivan voor alles en is blij dat ze hem heeft leren kennen. Binnenkort hebben we dus iemand van de oude garde minder. We zijn benieuwd wat voor vervanger er voor Ivan zal komen. We wensen Ivan alvast veel succes in de buitenwereld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. lena at 10:26

    Jammer degene wat het hardste werkte gaat weg. Hij hadden misschien een grote mond maar was wel altijd eerlijk. Er zal niet meer veel gedaan worden. Luilekkerland zal het worden. Veel succes in de buitenwereld, zal je missen…

  2. anneke at 12:39

    Wat zal het een puinhoop worden . Kan Ivan schreeuwen maar er wordt door hem wel gewerkt .
    Er zal iemand erin moeten die net zo sterk in de schoenen kan staan als Ivan hij moet alleen niet zo schreeuwen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *