Reacties nadat Ivan vertrek aankondigde

Reacties nadat Ivan vertrek aankondigde

Ivan gaat woensdag 16 maart Utopia verlaten. Dit heeft hij eerder vandaag laten weten aan de rest van de bewoners. De meeste bewoners reageerde emotioneel op dit nieuws. Nadat het nieuws een beetje “geland” is bij de bewoners zijn de reacties verschillend.

Maar tranen zijn er nog altijd, zo ook bij Victoria. Zij laat aan Ivan weten dat door zijn vertrek een stuk van haar hart mee naar buiten zal gaan. Ook Bjorn knuffelt met Ivan ondanks de onedigheden die ze regelmatig hadden. Bjorn vindt het een bijzonder moment dat Ivan ervoor gekozen heeft Utopia definitief te verlaten. Gabriëlle noemt het een klap en vertelt dat ze onder de indruk was van Ivan zijn woorden. Wel snapt ze zijn keuze en dat zijn tijd misschien gekomen is. Bronno begint voor zichzelf al een beetje de conclusie te trekken waarom hij enkele weken geleden unaniem is gekozen. Hij heeft het gevoel dat hij misschien de nieuwe leider van Utopia moet worden, maar volgens Benjamin was Bronno simpelweg een betere aanwinst voor Utopia dan Simone. Wie zal er op staan als nieuwe “leider” van Utopia denken jullie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Jeannet at 18:07

  Het is niet te hopen dat Bronno de nieuwe leider van Utopia wordt. Dat wordt dan meer
  een “lijder”. Jammer dat Ivan weggaat. Hij kon af en toe de Utopianen wel eens flink
  de les lezen, maar dat was veelal ook wel nodig. Motto: zachte heelmeesters maken stinkende
  wonden! Ik ben benieuwd hoe het zonder Ivan zal gaan. Ik ben anti Bronno. Meteen toen ze hem verkozen hadden, heb ik mijn live-stream abonnement opgezegd. Vreselijk heerschap vind ik het tot nu toe. Wie geschikt is als leider van de huidige Utopianen…. ? Ik denk geen, veel te veel verschillende belangen. Ivan dacht altijd met iedereen mee en zorgde dat Utopia niet stuurloos werd. Misschien ziet Talpa de noodzaak om een nieuwe inwoner te plaatsen, die wel leiderscapaciteiten heeft en die
  figuurlijk (en ook letterlijk 🙂 ) met twee benen in het leven staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *