Wie wordt de leider van Utopia?

Wie wordt de leider van Utopia?

Zojuist schreven we al over een aantal reacties van de bewoners nadat Ivan zijn vertrek aankondigde. De een is emotioneel en de ander vraagt zich af wie er nu op zal staan als leider van de groep. Zo denkt Bronno dat hij misschien de aangewezen persoon is. Maar ook Rob vraagt zich af wie er nu op zal staan. Hij besprak dit buiten op het rokersbankje met een aantal mede bewoners. Victoria laat weten dat ze snapt dat Ivan zijn tijd nu gekomen is. Maar toch denk ik bij mijzelf, klootzak ik gun mezelf nog lessen van jou hier. En Rob laat weten dat hij vooral benieuwd is wie er nu als leider op gaat staan. Nu zijn er volgens hem Benjamin, Bjorn, Victoria en zichzelf die de kar moeten trekken. Natuurlijk moet de rest van de groep het ook doen. Hebben Rob en Victoria gelijk, gaan er veranderingen in groep plaatsvinden nu er een leider naar huis gaat? En wie vinden jullie een geschikte leider in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Jeannet at 18:19

  De nieuwe leider ?
  Géén van de huidige inwoners is daarvoor geschikt, allen “lijders “.
  Maar Talpa begrijpt dat wel, niet iedereen is achterlijk. Het programma ligt goed in de
  verkoop, dus de kijkcijfers moeten een beetje gehandhaafd blijven.

  De oplossing: Talpa plaatst een nieuwe inwoner, met goede leiderscapaciteiten.
  Het probleem is daarmee dan opgelost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *