Ramona wil Cemal verrassen

Ramona wil Cemal verrassen

Het was even druk door het vertrek wat Ivan aankondigde maar daarvoor is er nog iets gebeurd. Ramona heeft namelijk een plannetje, ze wil mede bewoner Cemal verrassen…

Ramona zit nu in de boyband zoals we eerder omschreven, en zij wil nu mede boyband lid Cemal verrassen met een dansles van een professionele danser. Maar om dit te regelen is nog niet zo makkelijk! Want na enig onderzoek komt Ramona erachter dat ze niet voldoende geld heeft. Maar daarnaast vind Ramona niet dat zij dit hoeft te betalen. Het is de ontwikkeling van kunst en cultuur in Utopia. Bjorn die ook in het kantoor zit en weet waar Ramona mee bezig is laat weten dat er nog een andere manier is om de choreograaf te bekostigen. Ramona kan volgens Bjorn het namelijk gewoon meenemen in de kosten van het evenement, alleen verdient ze dan minder. Maar is dat het wel waard? Ramona vind van wel en Bjorn lijkt het met haar eens te zijn. Ik zie het dan als marketingsbudget voegt Bjorn eraan toe. Ramona vindt het een goed idee van Bjorn en daarnaast wil Cemal dit graag. Ramona besluit ervoor de eerste stap te zetten en een boeking te doen. Hij is echt de shit zegt ze enthousiast. Maar wie ze precies langs wil laten komen in Utopia is voor ons niet duidelijk. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 18:44

    Ga eerst eens goed sparen voor jullie geld uit geven . De badkamer en w.c. gaat genoeg kosten..
    Beloon iemand later met iets leuks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *