Is Cemal de opvolger van Ivan?

Is Cemal de opvolger van Ivan?

Gabriëlle en Rowena zaten in de keuken de mededeling die Ivan maakte te bespreken. Hij zal namelijk Utopia gaan verlaten. De twee dames lijken in nieuweling Cemal potentie te zien als mogelijke opvolger van Ivan.

Gabriëlle begint over hoe Rowena reageerde, zo zielig. Ik heb je nog nooit zo meegemaakt. Toen wist ik van deze shit zit hoog voegt ze eraan toe. Rowena geeft toe dat ze nog even alles moet laten bezinken en moet bijkomen. Dan begint Gabriëlle over Cemal. Ze zegt dat ze veel vertrouwen in hem heeft. Rowena is het ermee eens, ze denkt ook dat Cemal veel potentie heeft. Gabriëlle vindt dat hij net als Ivan keihard kan zijn. Ik zag Ivan en Cemal net praten en vertelt aan Rowena hoe dat ging. Hij zei tegen Ivan ik ben nu een jongen en ik hoop ook dat ik als een man naar buiten ga. Wat dat betreft ben je een voorbeeld voor me. Ik moest toen bijna janken geeft Gabriëlle toe. Ook laat Gabriëlle weten dat zowel Ivan als Cemal harde werkers zijn. Ja antwoordt Rowena, Cemal is nog jong maar hij leert veel van hem. Een Ivan junior is het grapt Gabriëlle. Rowena vind dat ook maar dan wel op een andere manier. Cemal is meer speels en zo maar dat was Ivan ook aldus Gabriëlle. Dus dat komt wel goed. Zijn jullie het met Rowena en Gabriëlle eens? Is Cemal een mogelijke opvolger van Ivan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Chero at 21:03

    Cemal is een leuke jongen en ik gun het hem wel maar ik hoop toch niet dat hij zo wordt zoals die Ivan pffffff, daar hebben ze daar wel genoeg aan gehad. Het wordt tijd dat ze eens samen de beslissingen nemen en niet een en de anderen alleen maar ja knikken omdat ze niet tegen Ivan in durfde te gaan. Het is ook belangrijk dat er een iemand komt die goed leiding kan geven en niet weer een leider want dat gaat het niet goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *