Cees had weer een bijna aanvaring met Bronno

Cees had weer een bijna aanvaring met Bronno

De avond in Utopia is weer begonnen. Iedereen lijkt het te hebben over het vertrek van Ivan maar niets is minder waar. Zo hadden Cees en Victoria een gesprek over Bronno. Want Cees had wederom bijna een aanvaring met de nieuweling.

In de keuken zijn Cees en Victoria bezig, al snel begint Cees het gesprek over Bronno. Ik had alweer bijna de volgende aanvaring met onze vriend. Ohja? vraagt Victoria nieuwsgierig Wat dan? Met Bronno? Cees zegt ja en vertelt over Bronno die aan het koken was. Hij had een pak sojamelk op het aanrecht staan en Cees vroeg hem of er sojamelk in de soep zat. Bronno gaf toen aan dat er geen soja in de soep zat, maar wel ergens anders in. Toen wilde ik weten waar de sojamelk in zat omdat ik allergisch ben voor soja. Bronno wilde het niet vertellen en zei dat het een verrassing was. Waarop ik zei dat hij altijd vaag is. Victoria lijkt het met Cees in te zijn, vooral als je aangeeft dat je een allergie hebt. Cees herhaalt zijn verhaal nog maar een keer en nu vertelt hij hoe het einde van het gesprek verliep. Bronno zou namelijk gezegd hebben dat Cees niet alles hoeft te weten. Daar werd ik boos om gaat Cees verder, dit moest ik namelijk wel weten voegt hij eraan toe. Ja, dit is echt een beetje onzin aldus Victoria. Ik dacht wat is dit zeg? gaat Cees verder. Jeetje mina, wat een moeilijke man! Victoria geeft Cees  helemaal gelijk. Inderdaad en vermoeiend vult ze erbij aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 20:16

    Als Ivan vertrekt woensdag kan die Bronno niet mee genomen worden, Cees mag vervelend zijn maar hij kan toch vertellen waar het in zit. Heb het idee dat Cees de pineut gaat worden als Ivan weg gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *