Ivan over zijn vertrek

Ivan over zijn vertrek

Ivan gaat Utopia verlaten, dit zal aanstaande woensdag 16 maart gebeuren. Afgelopen avond liet hij aan een aantal bewoners weten hoe hij zijn vertrek voor zich ziet.

Het gesprek vond plaats in de slaapkamer en daar laat hij weten dat hij zich niet veel meer met Utopia wil bemoeien. Ik wil het aan anderen overlaten voegt hij eraan toe. Ik wil de visie van andere bewoners meer naar voren laten komen gaat hij verder. Er moet meer ruimte gegeven worden, misschien zijn ze net zo goed of misschien wel mooier dan die van mij. Ik vind het wel moeilijk geeft hij vervolgens toe. Ik weet dat ik me niet altijd in kan houden. Ook legt Ivan uit waarom hij nu al voor zijn vertrek gekozen heeft. Ik vroeg me steeds meer af waarom ik hier nog was. Ik heb mijn visie nu vervult en ik wil andere dingen. En helaas kan Utopia mij dat niet meer bieden. Ik heb lang nagedacht en vond het erg moeilijk. Ik was op een gegeven moment mijn energie kwijt, het is mooi geweest. Vindt jij het jammer dat Ivan woensdag Utopia gaat verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *