Bekijk theatervoorstelling See Us

Bekijk theatervoorstelling See Us

Afgelopen avond vond natuurlijk de theatervoorstelling See Us plaats in Utopia. Over de voorbereidingen schreven we gisteren al en afgelopen avond was er dus de première. Een spannende aangelegenheid maar alles is wel succesvol verlopen. Na lang oefenen en flink wat stress hebben de bewoners onder leiding van Ramona toch iets leuks neer weten te zetten. Het verhaal achter de Utopianen kun je via onderstaande video’s helemaal terugkijken! Een lekkere start van een nieuwe dag dus. Na de voorstelling was er vooral opluchting. Zo vond Victoria het erg goed gaan. Ze gaf Ramona een knuffel en benadrukt trots op haar te zijn. Ook Gabriëlle is trots, volgens haar wilden de gasten meer zien omdat ze het zo leuk vonden. De show interesseerde de mensen en ze zijn allemaal heel positief voegt ze eraan toe. Als Ramona in de loods rondloopt horen we Bronno nog vertellen wat hij ervan vond. Hij richt zich op Ramona en zegt ik ben trots op je wijfie. Gevolgd door een stevige knuffel. Cees wil benadrukken dat hij Ramona expres in het zonnetje heeft gezet bij het slotwoord. Jullie doen het samen, maar een dirigent wordt altijd extra benadrukt na een voorstelling aldus de boekhouder. Bij Ramona is de glimlach niet meer van haar gezicht af te slaan. Alle repetities, strijd, stress en inzet van de afgelopen weken is eindelijk beloond. Dit is waar ze naartoe heeft gewerkt en dit persoonlijke doel in Utopia heeft ze gehaald. Wat vindt jij van de theatervoorstelling?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *