Rowena is vandaag jarig!

Rowena is vandaag jarig!

Rowena is vandaag jarig! Ze is maar liefst 32 jaar jong geworden! En dat werd uiteraard om 00:00 uur al gevierd. Er werd gezongen, gekust en de felicitaties vlogen in de rondte. Daarna krijgt Rowena ook nog een cadeau van de bewoners. Maar dit cadeau is ook voor Benjamin die laatst ook al jarig was. Beide hebben volgens Gabriëlle om iets leuks gevraagd en de bewoners vonden het een goed idee. Daarna geeft ze twee schoenendozen namens de groep. En het woord zegt het al de twee hebben nieuwe schoenen gehad. Waar ze uiteraard erg blij mee zijn. Echter is er één probleempje, de schoenen van Benjamin passen niet maar gelukkig kunnen deze nog geruild worden. Rowena voelt zich heel speciaal en vooral jarig. Cees voelt zich na het zien van de cadeaus tekort gedaan. Hij heeft namelijk niks gehad en moppert er dan ook over. Maar vandaag staat er nog volop op het programma van de jarige job. Zo komt haar familie en heeft Bjorn een verrassingsfeest voor haar geregeld. Gefeliciteerd Rowena!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:25

  Keek net even naar het filmpje, maar waarom mag Bas niet eens even leggen op de bank.
  Komt Bronno op hem leggen ,ik zal zeggen man ga een rondje om de loods rijden in je scootmobiel in plaats van mensen lastig vallen.
  Wanneer is er weer stemmen om eruit te gaan , bij mij staat Bronno op nummer 1 wat een vervelende gast is dat .

 2. anneke at 10:28

  Kinderachtig dat hij niks heeft gekregen, maar heeft hij niet een feest gehad wat flink wat geld heeft opgeleverd.
  Maar moet dat zijn kado geweest zijn dan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *