Romy heeft weer een huilbui

Romy heeft weer een huilbui

Gisteren schreven we er ook al over, Romy had het toen ook al moeilijk. Ze had toen een breekmoment maar vandaag lijkt ze wederom een huilbui te hebben. Wat is er nu aan de hand?

Buiten op het rokersbankje gebeurde het al, eerst huilde ze bij Rob. Ze vertelt dat ze gewoon nog erg moet wennen aan Utopia. Maar wat het precies is kan ze eigenlijk ook niet vertellen. Rob raad haar aan rust te nemen. Wat later komt Victoria erbij zitten, het duurt niet lang voordat Romy weer haar tranen laat vloeien. Snikkend vertelt ze waar ze last van heeft. Ze vertelt niet vrolijk te zijn en weet niet wat ze ermee moet. Volgens Victoria is het gewoon dat Romy aan allerlei dingen moet wennen. Ga vanavond vroeg naar bed voegt ze eraan toe. Romy laat daarna nog weten dat ze eigenlijk niet wil huilen, ze vind die tranen maar vervelend. Victoria benadrukt dat het normaal is, iedereen heeft wel eens zo’n momentje voegt ze eraan toe. Het hoort erbij en of er nou reden is of niet dat boeit niet…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. CJ at 10:02

    Jezus , willen mensen Utopia in om belangstelling te krijgen,nou dan ben je wel erg ver heen
    had in de buiten wereld hulp gezocht wat een stelletje zielenpoten, in plaats van bij de pakken neer zitten
    schouders er onder en je handen laten wapperen zal je zien dat je , je beter gaat voelen in plaats van je eigen zielig te voelen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *