Ramona erg zenuwachtig voor theatervoorstelling

Ramona erg zenuwachtig voor theatervoorstelling

Vandaag wordt de theatervoorstelling See Us voorgedragen aan het publiek. Vanmorgen werd er al over gesproken en de bewoners zijn dan ook druk bezig met de voorbereidingen. Ramona die het theater heeft opgezet is behoorlijk zenuwachtig…

Want er moet nog van alles geregeld en opgebouwd worden. Ze loopt gespannen van hot naar her. De verlichting doet het nog niet, en Ramona is bang dat het niet op tijd gemaakt wordt voor de voorstelling. De stress wordt haar op een gegeven moment te veel een loopt richting Bjorn voor wat hulp. Echter heeft Bjorn er maar weinig zin in, hij zou dan een Engelse handleiding door moeten nemen dus zegt tegen Ramona dat ze het zelf maar op moet lossen. Gelukkig wil Gert-Jan haar wel helpen. Hij doet zijn best om Ramona te helpen maar hij komt er ook niet uit. Lullig hoor, dat hij vlak voor de show niet even wil helpen merkt Gert-Jan op doelend op Bjorn. Ramona snapt er ook niks van, hij heeft aangegeven dat ik het zelf moet doen, maar ik heb gezegd dat ik niet zo goed ben in Engels. Verder helpen Rob, Cemal en Benjamin hard mee, het decor en podium moet ook nog opgebouwd worden. Ramona belt ondertussen maar naar de leverancier van de lampen omdat ze nog altijd niet werken. De meneer van het licht zet de streams aan zodat hij Ramona beter kan helpen. Hij loodst haar stap voor stap erdoorheen. Uiteindelijk lukt het met de tips van de meneer aan de telefoon om de lampen aan de praat te krijgen. En dit laat Ramona dan ook zien aan Bjorn die niet wilde helpen. En? Wat heb je daarvan geleerd? vraagt Bjorn terwijl hij Ramona vragend aankijkt. Ik ben gewoon niet zo goed met technische dingetjes antwoordt Ramona. Nu het lichtprobleem is opgelost, is er een grote last van Ramona’s schouders gevallen. Bjorn ziet dat Ramona opgelucht is en geeft haar een knuffel. Op naar een spannende avond waar we uiteraard ook nog verslag over zullen doen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *