Bjorn regelt een verrassingsfeest voor Rowena

Bjorn regelt een verrassingsfeest voor Rowena

Bjorn zat vanmorgen al vroeg aan de telefoon. Hij wil namelijk iets regelen voor Rowena die morgen jarig is. Een verjaardagsverrassing dus voor de aanstaande jarige. En dat heeft ze wellicht wel een beetje nodig want we vingen op dat er nogal wat dingen gebeuren op het thuisfront en ze zich daardoor wat schuldig voelt. Ook Barry was al aan het hek gekomen om haar een beetje op te fleuren, en zal morgen ook weer op het terrein zijn aangezien er morgen familiebezoek gepland staat. Enfin op naar Bjorn wat is hij van plan?

We hebben hier een jarige morgen vertelt Bjorn aan de telefoon. Het is haar tweeëndertigste verjaardag, en toen dacht ik hoe leuk is het om iets leuks te regelen voor haar. Een paar hapjes, maar ze is vegan. En dan kan ik wel zelf dingen gaan doen of kopen maar dan ben je al gauw klaar zeg maar. We willen dus een aantal lekkere hapjes die vegetarisch zijn. Zodat ze ook eens lekker een snackie kan nemen zonder dat ze denkt oh jeej kan ik dit wel eten. We moeten op haar verjaardag niet dat dilemma hebben. Dus ik ben een verrassingsfeestje aan het organiseren. Morgen komen er ook mensen de boel versieren met allemaal ballonnen en met weet ik het allemaal. En ik dacht dan ’s avonds voor het feestje zou het super leuk zijn als we van die lekkere hapjes hebben zeg maar. De mevrouw vind het een goed idee en er wordt iets geregeld zodat er vegan hapjes zullen zijn. Nu is het nog afwachten wat Rowena er zelf van vind!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 15:11

    Echt veganistisch is rowena niet, misschien wel vegetarisch. Ze at nl. feta en dat hoort niet bij een veganistisch dieet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *