Bronno heeft toch een nieuw doel?

Bronno heeft toch een nieuw doel?

Zojuist schreven we over Bronno die tijdens het centraal al liet weten zich hard te willen maken voor een schoenenruil systeem. Mensen die ook een beperking hebben en een been missen de overgebleven schoen te kunnen ruilen aan anderen. Ook liet hij weten te willen revalideren om zo zijn prothese te kunnen gebruiken. Gisteren zei hij totaal iets anders en was hij wat neerslachtig. Enfin een aantal bewoners zijn wel nieuwsgierig geworden naar zijn plan en gingen het gesprek met hem aan.

Bronno wil namelijk aan zijn bezoek vragen of zijn prothese meegenomen kan worden. Het ding ligt namelijk nog ergens op zolder zo vertelt hij. Ik heb hem al jaren niet meer gebruikt voegt hij eraan toe. Wat blijkt na enig doorvragen door andere bewoners? Bronno wil revalideren en zijn tijd in Utopia gebruiken om weer te leren lopen op twee benen. Ik heb eerder beloofd dat ik hier met één been in wil, en er weer met twee benen uit wil vervolgd hij trots. Er zal er ook een prothese maker moeten komen die het helemaal aanpast aan mijn stomp legt hij verder uit. Als dat allemaal lukt ga ik proberen te revalideren hier. Dan gaan jullie mij zien pijn lijden en afzien zegt hij stellig. Misschien kan ik dan over een tijd wel hand in hand met Bas lopen, omdat ik die krukken niet meer nodig heb. En dan kan ik met Sasha lopen, zonder kar. De meeste bewoners zijn trots op hem, we staan achter je jongen en je kan het horen we door de loods gaan. Denk jij dat Bronno volledig kan revalideren en zelfstandig kan lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  • anneke at 18:45

   Helemaal gelijk , net als met de botoxs probeert hij nu goedkoop zijn prothese te krijgen.
   Schandalig dat ze daar geld aan geven,kan hij in de buitenwereld zijn zorg verzekering voor aan spreken.
   Dat er dan mensen hun andere schoen aan bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *