Bronno weet niet of hij iets in Utopia op wil bouwen

Bronno weet niet of hij iets in Utopia op wil bouwen

Bronno vertelde in het centraal dat hij een nieuw plan heeft waar hij zich hard voor wil maken. Hij wil namelijk een schoenenruil doen met mensen die ook één been missen. Op die manier worden er geen schoenen weggegooid en deed dus een oproep aan de mensen in een zelfde situatie waarin hij zit. Bronno is op zoek naar linkerschoenen aangezien hij zijn rechterbeen mist. En in ruil daarvoor wil hij zijn rechtse schoenen afstaan. Mocht je dit nou willen kun je mailen naar inwoners@talpa.tv.

Verder is het vrij rustig in Utopia dus blikken we nog maar even terug op een gebeurtenis van gisteren die we gemist hebben. Bas en Bronno zaten namelijk op het bankje te kletsen. Eerst ging het over van alles en nog wat maar later begon Bronno over zijn leven in Utopia. Zo weet hij niet of hij wel iets in Utopia wil opbouwen. Bas antwoordt dat hij dat ook de eerste week ook had. Dan is het toch het beste om dingen voor jezelf te beginnen. Weet ik zegt Bronno maar ik word af en toe nog horendol van de drukte hier. Je wordt wakker en het gebrul is er en het gaat door tot je stopt. Ik hou wel van mensen om mij heen en reuring. Ik schreef in mijn brieven ook al dat het net een schoolreisje is waar geen rust is. En de ruzies tussen de meiden, het gaat maar door. Er zitten hier mensen die alleen maar voor zichzelf zitten en niet willen buigen en leren. Die zo gedreven zijn om dingen naar hun kant te zetten. Ik observeer gewoon veel te veel en kan me er niet vanaf sluiten. Bronno klaagt nog even door zoals in onderstaand filmpje te zien is. Bronno zou wel willen leiden als leider maar volgens hem gaat dat niet met de mensen die binnen zijn. Ook weet hij niet of hij wel wil werken. Buiten mag ik ook niet werken waarom hier dan wel? Volgens Bas kan Bronno wel laten zien wat hij allemaal kan. Bronno is het daarmee eens maar als hij weer naar buiten gaat en ze zien dat hij kan werken is hij zijn uitkering kwijt. Je mag niet werken als je in de WAO zit… Wellicht gaat Bronno toch een soort van werken door zich in te zetten voor mensen met een zelfde beperking als dat hij heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 14:43

    Wat een aso die bronno, niet werken omdat hij anders zijn uitkering kwijt raakt, daarom draagt hij zeker ook zijn prothese niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *