Gina nog altijd pislink

Gina nog altijd pislink

De gezamenlijke brunch zit erop, het ging er redelijk gezellig aan toe op de discussie van drankgebruik na. Kortom er is weer enige activiteit in de loods. Ook wordt er weer druk gebouwd aan de nieuwe badkamer die steeds meer zijn vorm begint te krijgen. Bas en Rob zijn aan het frezen in het gips wat voor flink veel stof zorgt. En Gina? Zij is nog altijd pissig op Rob na de ruzie van afgelopen nacht.

Ik ben eigenlijk pislink zegt Gina tegen Gabriëlle. Woest vult Gabriëlle aan. Gina knikt en vertelt verder dat ze er gewoon niet over uit dat Rob heeft gezegd dat ze niet in het belang van Utopia zou denken… Wat later gaat Gabriëlle het gesprek met Rob aan en legt de ruzie met Gina voor. En raadt hem ook aan om met Gina te praten. Maar daar ziet Rob niets in, ik weet niet wat ik verkeerd heb gedaan en waarom ze zo boos is. Het ging nergens over voegt hij eraan toe. En loopt dan toch naar de vide, waar Gina is. Hij stelt haar de vraag waarom ze boos is. Omdat je tegen mij zegt dat ik ‘ikke, ikke, ikke’ denk antwoordt ze. Rob reageert dat hij dit zo niet had bedoeld. Ik denk gewoon dat mensen beter kunnen samenwerken dan dat iedereen aan z’n eigen kleding werkt gaat hij verder. Ik  weet ook wel dat je hard werkt maar dat zijn twee verschillende dingen. Gina heeft er echter geen zin in, ik praat liever vanmiddag voegt ze eraan toe. Ja is goed antwoordt Rob en zegt fluisterend terwijl hij weg loopt zeikerd… Wordt vervolgd?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Wil at 15:50

    Tja Rob, minder alcohol drinken, dan herinner je alles nog, je grijpt alle feesjes aan om maar te kunnen drinken, liters gaan er naar binnen en vele met jou doen mee.
    Ik geef Gina gelijk dat ze boos is, genoeg reden richting Rob.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *