Uitslaap dag in Utopia

Uitslaap dag in Utopia

Een nieuwe dag is begonnen, dag 810 alweer! En de dag begon erg rustig. De bewoners moeten bijkomen van het apres ski feestje van afgelopen avond. Het is niet extreem laat geworden maar de bewoners hebben toch behoefte van hun zondag te genieten. En nemen de rustdag dan ook erg letterlijk. Ramona heeft vanmorgen de koeien gedaan en is daarna terug gekropen. Grotendeel van de groep ligt nog in bed op deze uitslaap dag. Wel zien we dat Victoria wakker is, ze maakt zich op haar gemak op. Cees en Gina zitten achter de computers en Benjamin rookt buiten in zijn eentje een sigaretje. De B&B gasten zijn ook alweer weg en kregen uiteraard een Utopiaans ontbijtje verzorgd door Cees. Bas en Do liggen ondertussen te knuffelen in de caravan en Benjamin en Cees zijn bezig geweest om van alles klaar te zetten voor een gezamenlijke brunch. Maar hoe laat dit precies plaats zal vinden is nog maar even de vraag natuurlijk. En dat was het eigenlijk wel tot nu toe. Later komen we terug met meer Utopia nieuws en als je nou volledig op de hoogte wilt blijven kun je ons altijd even volgen op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *