Samenvatting van het apres ski feest

Samenvatting van het apres ski feest

Het apres ski feest in beeld, we hebben de video’s dus je kunt het feestje op het gemak nog eens terugkijken. Want er is nog veel meer gebeurd dan de liefdesverklaring die Bjorn kreeg en de nachtelijke ruzie tussen Rob en Gina. Zo opende Bjorn het feest wat voor de Jasper Valentijn Foundation werd gehouden toen alle gasten gearriveerd waren. Er waren rond de 80 gasten en ging er gezellig aan toe. Onder de gasten was nog een bekend iemand namelijk Loiza Lamers de winnares van Holland next top model. De merchandise, muntjes, bar en uiteraard Le Luifel lijken goed te draaien. Een aantal bewoners zijn vrij zo ook Cees. Hij besloot tegenover de bezoekers wat te klagen over zijn mede bewoners… Ook werd er nog een aantal wedstrijdjes gedaan, spijker slaan en een eet wedstrijd. En om het feest helemaal compleet te maken gaf Rowena ook nog een “optreden” weg. Maar niet alleen Cees heeft kritiek, ook Cemal is er op een gegeven moment klaar mee. Er moet beter gecommuniceerd worden volgens hem. Ook de samenwerking onderling liep niet heel goed. Uiteindelijk zit het feest er omstreeks 23:00 uur op, alle gasten gaan langzaamaan naar buiten en de bewoners kunnen opruimen en uiteraard geld tellen. Hoeveel ze opgehaald hebben voor de foundation? Ongeveer 750 euro. Bekijk de rest in onderstaande video’s nog eens op je gemak terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *