Volgens Michael gebeuren er veel dingen buiten de groep om

Volgens Michael gebeuren er veel dingen buiten de groep om

We blikken terug op afgelopen nacht, Ramona en Michael hebben namelijk in de wellness geslapen. Maar voordat ze definitief naar dromenland vertrokken hadden de twee nog een gesprekje. Zo heeft Michael een ontdekking gedaan die hij graag wil delen mat Ramona.

Michael biecht namelijk op dat hij op onderzoek uit is gegaan en zijn bevindingen kwijt moet. Hij heeft namelijk van alles ontdekt. Wel wil Michael afspreken met zijn mede bewoner dat ze er met niemand over mag praten. Ramona beloofd dit en Michael begint te vertellen. Je moet eens op je gemak de mailtjes lezen, dan kom je achter zo veel dingen. En de verwijderde mailtjes moet je ook lezen voegt hij eraan toe. Ik heb veel dingen gelezen en vindt het onnodig en belachelijk dat er dingen buiten weet van de groep om gebeuren. Michael zou graag willen dat Ramona de mailtjes zelf gaat lezen en dan hoort hij wel wat zij ervan vindt. We zijn benieuwd of Ramona dat daadwerkelijk zal gaan doen. Gaan de twee uiteindelijk de groep confronteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 04:02

    Die valse nicht (Michael) wordt een beetje misselijk van die, alleen maar praten over andere meer kan hij niet past precies bij Ramona dat is ook zo een klets kous,.

  2. anneke at 14:39

    Sinds die Michael erin is is Ramona erg veranderd.
    En hoe komt hij aan die mails mag dat zomaar gniepig knulletje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *