Bas vindt het absurd dat er eten werd besteld

Bas vindt het absurd dat er eten werd besteld

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Er was toen onenigheid over het eten. Er werd namelijk eten besteld tot ongenoegen van bewoner Bas.

Rond etenstijd is er wat onenigheid rond het eten. Een deel van de bewoners wilde namelijk met z’n allen eten bestellen van geld uit de BV. Maar niet iedereen was het hiermee eens. Waaronder Cees. Hij vindt het niet nodig dat er geld uit de BV moet worden besteed aan eten, terwijl er genoeg voedsel aanwezig is in de loods, maar gaf uiteindelijk toch toe. Bas is ook iemand die het er niet mee eens was. Hij was alleen wat feller toen hij hoorde dat er onnodig geld uit de BV aan eten is besteld.  Hij wil het bedrag dat eigenlijk voor zijn eten zou zijn bedoeld, aan zijn dierenfonds wordt gedoneerd. Vijftien euro om precies te zijn. Rob vindt het maar onzin en Bas vraagt nogmaals waarom het eten wordt besteld met geld uit de BV. Rob zegt dat het eten altijd door de BV wordt betaald. Waar moet het anders vandaan komen? voegt hij eraan toe. We werken toch allemaal voor de BV? reageert Bas terug. Rob legt uit dat zijn bedoeling is om samen te eten op deze gezellige dag, zodat niemand in de keuken hoeft te staan. Ik hoef er niet in mee te gaan benadrukt Bas, want nu gaat er voor iedereen weer 15 euro extra uit de BV. Heeft Bas hier een punt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Wim at 15:50

  15 euro waar maakt men zich druk om?
  Echter het is wel 15 x 15 euro oftewel 225 euro.
  Is dat verband is het een vrij groot bedrag.
  Daar valt aardig wat boodschappen van te kopen.
  Aan de andere kant, mag dit bedrag niet naar buiten meegenomen worden.
  Het moet binnen Utopia blijven.
  Dan zou ik ook zeggen, geeft uit wat maakt het uit.
  Echter 225 euro, daar kan een gezin dat bij de voedselbank loopt een aardige week van feesten.
  Maar waar maak ik mij druk om…

 2. anneke at 10:18

  Wat een verspilling van geld ,even 225,00 euro.
  Waarom eten bestellen als er eten is, ja het is een feestdag het is Konings dag.
  Had alleen bij de boodschappen 15 oranje tompoesen besteld, ik denk dat er mensen zijn buiten Utopia dat ook doen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *