Karin en Dominique in gesprek over verandering binnen Utopia

Karin en Dominique in gesprek over verandering binnen Utopia

Karin en Dominique zijn in de kamer zichzelf aan het opmaken. Tijdens dit opmaken, zijn ze in gesprek met elkaar. Ze hebben het over de structuur en verandering in Utopia.

Dominique vindt het vreemd dat ze binnen Utopia niet experimenteren met bepaalde structuren. Binnen Utopia heb je juist de kans om dit te doen, maar ze blijven toch telkens hetzelfde doen. Dat vindt Dominique jammer en zou ze graag anders zien. Karin vraagt wat ze precies ermee bedoelt. Dominique geeft aan dat ze binnen Utopia gewoon een nabootsing zijn van de buitenwereld. Zo ziet Dominique het tenminste. Ze vraagt zich af waarom ze binnen Utopia niet iets anders proberen.

Karin vertelt dat ze altijd open staat voor verandering. Dominique zegt dat die verandering voor onrust zal zorgen. Karin kan zich daar deels in vinden. Voor sommigen zal het onrust veroorzaken, maar dat geldt niet voor iedereen. Dominique staat er compleet achter, als Jessie wat nieuws wilt proberen in Utopia. Ze is de eerste die Jessie bij zal staan, omdat ze zelf ook wel eens wat anders wilt zien in Utopia. Dominique vindt het niet direct interessant wat Jessie gaat doen, maar ze is wel in voor verandering en dat wilt Jessie ook.

Karin gaat niet gelijk mee in Jessie zijn ideeën. Ze wilt namelijk eerst horen wat Jessie precies van plan is. Dominique heeft al het een en ander meegekregen van de ideeën van Jessie en zegt dat tegen Karin. Karin is altijd in voor verandering, maar moet wel achter die verandering staan. Als ze er niet achterstaat, hoeft ze dus ook geen verandering.

Zijn jullie ook voor meer verandering binnen Utopia? Of is het goed hoe het nu is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. beetje at 17:49

  Graag veranderingen,doe eens wat geks iets anders dan in de buitenwereld.
  Het enige wat nu nog gebeurd zijn veranderingen in personen (wisseling).
  Het is één groot vakantieland/kamp.
  Het had spannender geweest als ze met minder moeten doen zoals de eerste bewoners en dat ze meer naar liefdadigheid gaan.
  Kweek je eigen groente en slacht je eigen vlees.
  Doe eens gek,maar DOE wel wat…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *