Bjorn gaat Utopia verlaten

Bjorn gaat Utopia verlaten

De bewoners van Utopia zijn eerder deze dag bij elkaar gekomen voor een centraal. Aan het eind van dit centraal heeft Bjorn een mededeling gedaan die sommigen wellicht verwacht hadden, maar sommigen ook niet.

Aan het einde van centraal geeft Bjorn aan dat hij nog wat belangrijks wilt vertellen. Hij staat vanaf dat moment op en trekt de volledige aandacht. Hij sluit zijn armen en begint over de afgelopen tijd. Hij is inmiddels 15 maanden in Utopia geweest. Deze tijd zal hij nooit meer vergeten.

Hij gaat verder en geeft aan dat hij van Utopia gaan houden. In het bijzonder is hij gaan houden van de mensen, de dieren, de situaties, van alles eigenlijk. Hij vindt Utopia iets heel bijzonders en geeft aan dat er wonen alleen met meerdere mensen mogelijk is, niet alleen. Hij bedankt veel mensen, ook mensen van het thuisfront. Op dat moment wordt hij emotioneel en er komen tranen bij kijken. Hij geeft aan dat hij nooit een kritische noot heeft ontvangen, behalve toen hij begon te zingen.

Verder vertelt hij dat hij er wat van gemaakt heeft. Utopia was een bijzondere tijd voor hem en dat zal het blijven. Hij heeft van alles gedaan. Veel hiervan op de achtergrond maar ook andere dingen, zoals bouwen. Hij vond Utopia in het begin lastig. Hij begint nu te stotteren en wordt heel emotioneel.

Nu komt het verlossende woord eruit: Bjorn gaat Utopia morgen verlaten. Hij gaat iedereen heel hard missen. Behalve al zijn spullen, neemt hij vooral een hele hoop levenservaring mee. Hij heeft zo enorm veel geleerd en daar zal hij nog heel zijn leven profijt van hebben. Hij vond zijn verblijf in Utopia de aller mooiste tijd die hij maar zou kunnen wensen. Bjorn heeft veel lovende woorden over Utopia.

Het woord is eruit en hij eindigt met het bedanken van de groep. Hij bedankt hen voor alle hulp, steun en de lessen die hij in Utopia geleerd heeft. Hij spreekt tot slot nog zijn familie, vrienden en dierbaren van thuis toe. Hij vertelt dat hij morgen naar huis komt. De knuffels van andere bewoners volgen en de laatste dag in Utopia, is voor Bjorn ingegaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Boesta at 13:15

    Ach die goeie ouwe Bjorn..

    Ik mag die gast ergens wel, maar zal hem niet echt missen als hij naar huis toe gat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *