Bjorn negatief over organisatie live in de loods

Bjorn negatief over organisatie live in de loods

Gisteren vond het live in de loods concert plaats. Ondanks de vele voorbereidingen kijkt Bjorn niet positief tegenover de organisatie van het evenement. Hij baalt nogal…

Terwijl Bjorn achter de computer zit komt Gert-Jan met hem praten. Heb jij ook een leuk feestje gehad gister vraagt hij. Nou zegt Bjorn, niet echt. Maar het is goed voor de BV uiteindelijk. Dat maakt in ieder geval iets goed voegt hij eraan toe. Ja antwoordt Gert-Jan, het was wel de wet van Murphy gisteren hè? Daar doel je denk ik op, of niet? Ik ben niet tevreden over hoe het is gelopen nee geeft Bjorn toe, allesbehalve. Ja, maar het is wel een leerproces aldus Gert-Jan.  Bjorn vindt dat het weinig met een leerproces te maken heeft. Hij vindt dat mensen zich gewoon aan hun taken moeten houden. Ja gaat Gert-Jan verder, dat rooster van jou daar heeft volgens mij niemand naar gekeken. Bjorn concludeert nors dat hij die t*fuszooi vooraf allemaal niet meer hoeft te doen. Ik kan het gewoon net zo goed niet doen en zeggen van jongens we zien wel hoe het loopt die avond. Het kost mij heel veel tijd al die voorbereiding maar niemand die zich eraan houdt! En als er dan dingen fout gaan, dan kan ik daar best van balen ja! Ik ben nou eenmaal een perfectionist voegt hij eraan toe. Ook heeft Bjorn het gevoel dat hij het bijna alleen heeft gedaan. Dan heb je nog Vic en Rob bij de bar en that’s it!  Nou, ik heb me ook echt helemaal uit de naad gewerkt benadrukt Gert-Jan. Misschien niet op de goede manier hoor, dat ik op de verkeerde plek stond of wat dan ook. Ja dat is het zegt Bjorn, Ik neem jou verder ook niks kwalijk want ik heb jou helemaal niet gezien. Ik ben ook alleen maar bezig geweest. Dan wilde ik gaan presenteren en dan was het weer Bjorn de pin is kapot, Bjorn de bonnetjes van de garderobe, Bjorn dit, Bjorn dat, zus, zo. Allemaal leuk en aardig maar twee seconden later moest ik weer zingen. Dat is gewoon waardeloos! Gert-Jan snapt de frustraties van Bjorn en geeft hem helemaal gelijk. Zijn jullie het eens met Bjorn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Boesta at 16:18

    Bjorn heeft natuurlijk gewoon gelijk. Maar op een of andere manier heeft bijna iedereen schijt aan de afspraken die ze maken. Het zou beter zijn als Bjorn dat als gegeven aanneemt en gewoon lekker zijn eigen ding doet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *