Live in de loods: Piano show

Live in de loods: Piano show

We blikken nog even terug op afgelopen avond, toen vond er namelijk een nieuwe editie van het live in de loods concert plaats. Dit keer de piano show versie. En het was aardig druk, zodra alle gasten gearriveerd waren begon het programma dan ook snel. We hebben het gehele concert voor je in filmpjes dus je kunt alles nog eens terugkijken. Zo was er een spoken word, een Grease liedje werd gezongen, Rowena en Ramona rapten erop los, zong Bjorn ook nog een liedje en nog veel en veel meer. Maar er waren ook problemen zo werkte het pinapparaat een lange tijd niet. En Cemal zou daar de verantwoordelijke voor zijn. Enfin na wat geld misgelopen te hebben werkt het apparaat gelukkig weer. Maar er gebeurde ook leuke dingen, zo lijkt het erop dat Benjamin zijn liefde heeft gevonden. Een vrouwelijke bezoekster die hij al kent van eerdere evenementen. Hij had het er afgelopen avond in ieder geval gezellig mee, Benjamin liet zelfs weten veel aan haar te denken. En het duurde niet lang voordat ze de bosjes in gingen. Benjamin dekte zijn zender af want er was niets te horen. Maar ook het friet in Le Luifel was al snel op, het liep zoals we gewend zijn hard. Gina wil morgen (vandaag dus) evalueren want het zit haar vrij hoog. En ook Cees heeft wat te klagen, zo zou Rowena meer gedanst hebben dan haar taak. Al met al was het wel gezellig voor bezoekers als de bewoners zelf. Do was op het einde van het feest nog wat overstuur omdat ze flink wat negatieve informatie van bezoekers kreeg. Gert-Jan troostte haar terwijl de rest alvast aan het opruimen was. We zijn benieuwd wat het feestje heeft opgeleverd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *