De date van Cees

De date van Cees

Gisteren schreven we al over de date van Cees. Rowena liet het hem toen weten dat er een dame zou komen. Dit gebeurde allemaal nog voor het Live in de loods concert. Hoe is de date gegaan? We omschrijven het in dit bericht voor je maar je kunt het ook nog even terugkijken in onderstaande video!

De dame in kwestie heet Jannie en zij wist ook niet dat ze op date ging, dit heeft haar kleinzoon geregeld voor haar. En na de begroeting vertelt Gert-Jan dan ook over het mailtje aan de twee. En geeft wat uitleg. Cees geeft Jannie bloemetjes en laat weten dat hij het toch wel leuk vindt. Daarna wordt er lekker een drankje gedronken en komt het gesprek op gang. Zo laat Cees weten dat hij al iets door had omdat Barry de vriend van Rowena zich versproken had. Ondertussen krijgen de twee een overheerlijk diner. Tijdens een rookpauze laat Do aan Cees weten dat de kleinzoon van Jannie wel leuk is. Na de pauze gaan ze verder met eten en al snel gaat het over oud bewoner Rolf. Zo vindt Cees het apart dat hij eerst hard werkte en toen hij mocht blijven niets meer deed. Ook zou hij kok zijn maar moest alles opzoeken. Aan het einde van de date maakt Do nog wat leuke foto’s en is er nog tijd voor een afsluitend sigaretje. Jannie vond het ondanks de verrassing toch wel gezellig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *