Cees heeft door dat hij op date moet

Cees heeft door dat hij op date moet

Eerder schreven we al over de blind date van Cees. Een dame had de bewoners een mail gestuurd en wilde graag een date met Cees. In eerste instantie werd het geheim gehouden maar tijdens het familiebezoek van Rowena versprak de vriend van Rowena zich. Of te wel Cees lijkt het door te hebben.

Want vanavond is het namelijk tijd voor de date van Cees. Rowena doet net alsof er niets aan de hand is. Ze vertelt dat er rond een uurtje of vijf een groepsfoto gemaakt zal worden. Kun je zorgen dat je dan klaar bent? Cees heeft al het idee dat er iets aan de hand is. Ik heb een donkerbruin vermoeden dat hier iets anders achter zit antwoordt hij. Ik ving wat op… Oke Cees geeft Rowena dan uiteindelijk maar toe.We hebben inderdaad een aangename verrassing voor je. Echt iets leuks! Het wordt heel gezellig. Vertrouw je me? Cees lijkt er onzeker over, ik weet niet wat je van plan bent voegt hij eraan toe. Rowena laat niets los, en Cees vraagt nieuwsgierig hoe ze heet.Hij heeft lopen scannen! roept Gabriëlle die het gesprek heeft opgevangen. Kortom Cees heeft het door. En vertelt dat Barry zich versproken heeft omdat hij vroeg naar de date van hem. Rowena geeft toe dat er inderdaad een date komt. Maar het is wel echt een hele mooie dame verzekerd ze. Het wordt gezellig oke? Maak je alsjeblieft niet druk! Cees lijkt toch wat onzeker te zijn maar lijkt het toch allemaal op zich af te laten komen. Zodra we over een vervolg kunnen schrijven lees je het hier terug. Zien we je dan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *