Volgens Cees denkt Gert-Jan de baas te zijn.

Volgens Cees denkt Gert-Jan de baas te zijn.

Do en Gert-Jan zijn druk bezig met het dweilen van de vloer. Bjorn staat erbij en al snel gaat het gesprek over de taakverdeling van vanavond.

Ook Cees is druk, hij houdt zich niet bezig met het live in de loods concert omdat hij zich op de financiën moet richten. Maar echt druk lijkt hij het niet te hebben want is met totaal andere zaken bezig. En dat is Gert-Jan ook opgevallen. Wij doen dit wel zegt hij geïrriteerd tegen de boekhouder. Ga jij lekker je ding doen Cees, doe de financiën. Cees vindt het niet fijn dat hij aangesproken wordt. En zegt dan ook dat Gert-Jan echt denkt dat hij de baas is. Doe dit doe dat, flikker op man! En Cees gaat naar buiten om even af te koelen. Niet veel later komt Gert-Jan voorbij gelopen. Als je hulp nodig hebt Cees dan zeg je het maar zegt hij. Ik kom naast je staan. Gert-Jan vertelt niet veel later aan Victoria en Cemal dat hij het alleen maar goed bedoelt. De beste man is 62, hij krijgt het nog een keer aan zijn hart. Dus zeg ik laat mij dat maar doen Cees, kan jij gewoon aan de financiën en dan heb je dat af voegt hij eraan toe. Vervolgens loop Gert-Jan naar Cees toe om even met hem te praten over de discussie eerder op de dag. Ceesie begint hij. Ik baal een beetje van onze discussie van net. Cees antwoordt nee klopt, ik zei ik wil geen gezeik en toch begint Do weer over de vloer te zeuren.  Maar dat is nu geregeld aldus Gert-Jan. We hebben de vloer gedaan en het is eigenlijk geen discussie waardig. Mensen schrokken van onze discussie, maar ik heb ze verteld het is een beetje een vader zoon relatie is. En ik weet dat jij dat ook soms ziet voegt hij eraan toe. Cees kijkt nog altijd stug naar zijn computer scherm, maar bromt instemmend naar Gert-Jan die evenals altijd vrolijk en lachend weg loopt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Chero at 14:35

    Die GJ mag wel eens op zijn eigen gaan passen met zijn overdreven drukke gedoe. Wie denkt hij wel niet wie en wat hij is zeg om iedereen maar te commanderen. En alles maar af te doen alsof het een geintje of wat ook is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *