Bronno wordt aangesproken door Rob

Bronno wordt aangesproken door Rob

Vanmorgen was er een koffiemoment en een soort van klein centraal in Utopia. Echter waren er een aantal personen niet bij, zo ook Bronno. En dat viel meerdere bewoners op, het duurde niet lang voordat hij aangesproken werd.

Net na de meeting besloot Rob het gesprek met Bronno aan te gaan die op dat moment bezig was met het snijden van frietjes. Goedemorgen zegt Rob tegen Bronno. Waarom was je er niet bij? Waarbij zegt Bronno, de koffie? Nee antwoordt Bjorn het werkoverleg voor het feest. Dat zou om 12 uur zijn benadrukt Bronno. Ja zegt Rob dat hebben we nu eerder gedaan omdat Benni bezoek heeft. Dat weet ik niet geeft Bronno toe, er zou om 10:00 uur koffie zijn en toen was er niemand. Toen ben ik andere dingen gaan doen en heb nooit meegekregen dat er werkoverleg was. Bjorn brulde na tienen dat er na twaalf uur werkoverleg was. Dat was veranderd Bronno zegt Bjorn die de keuken ook inloopt. Ik heb dat nooit meegekregen benadrukt Bronno nog maar een keer. Dat hebben we gezegd antwoordt Bjorn. Ik heb het niet meegekregen geeft Bronno aan. Je hebt het gehoord aldus Bjorn. Bronno zegt dat hij vernomen heeft dat het om twaalf uur zou zijn. Was ik toen niet in de douche? Nee zegt Bjorn, en zegt excuses dat ik je niet persoonlijk ben komen roepen. Anders was ik er echt wel geweest zegt Bronno. Rob besluit het gesprek maar te eindigen, Bjorn zal later wel uitleggen wat je moet doen. Moet zegt Bronno vragend maar Rob reageert niet meer. Ook Cees komt even vragen waar hij was. Bronno legt het nog maar eens uit. En Cees zegt dat er zelfs nog geroepen werd. Ik heb hier schoongemaakt zegt Bronno. Die koffie interesseerde mij niet maar ik werd niet geroepen. Ik heb het gewoon niet gehoord. En Cees vindt het op zijn beurt apart…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Boesta at 14:28

    Als je met z’n allen afspreekt om elke dag gezamenlijk koffie te gaan drinken moet je je er ook aan houden. Maar Bronno heeft/maakt zijn eigen regeltjes…

  2. Chero at 14:09

    Die Rob moet de andere bewoners maar blijven kleineren zeker. Ik dacht dat het niet verplicht was om 10 uur erbij te zitten??? En nu wordt Bronno weer ff onderhanden genomen door die Robmok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *