Utopia nieuwtjes 2 april

Utopia nieuwtjes 2 april

Het Utopia nieuws van 2 april vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte bent van wat er in Utopia gebeurd(e).

  • Bronno werd vanmorgen aangesproken hij was niet bij het koffiemoment waar van alles besproken is. Het verslag komt er zo aan. In de tussentijd kun je hier alle besproken punten nog eens doorlezen.
  • Do en Romy zijn druk bezig met voorbereidingen voor vanavond, de merchandise wordt netjes klaargelegd zodat het verkocht kan worden.
  • Gina is ook druk bezig in Le Luifel, friet voorbakken.
  • Cees zit achter de computer te werken.
  • Cemal ontkent verkering te hebben met Romy. Volgens Rowena is het heel leuk om verkering te hebben. En dat hij het ontkent is meer dan bevestigend. Met de vraag van Rowena of Cemal het erg zou vinden als er een leuke man binnenkomt en zich op Romy richt antwoordt hij dat het niet erg is. Rowena vind het maar bullsh*t. Als je echt verliefd bent doe je dat niet aldus Cemal.
  • Bronno snapt niet dat hij nog geen reactie gehad op zijn schoenen ruil plan. Hij wil namelijk de schoen die overblijft ruilen met anderen mensen die ook een been missen. Volgens Cees komt dat omdat tegenwoordig iedereen een prothese gebruikt.
  •  Benjamin heeft bezoek, het is een fijn weerzien. Hartelijk verwelkomde hij dan ook mensen van zijn thuisfront. Momenteel is er weinig van te zien op de streams. Wellicht schrijven we er later nog een uitgebreider verslag over. Kom je later even terug?
  • Cemal gaat douchen en daarna gaat zijn baard eraf… Dit naar aanleiding van de poll die op de Utopia courant gehouden werd.
  • Momenteel is het vrij rustig qua gebeurtenissen. Er zijn met name voorbereidingen voor het live in de loods concert van vanavond.

Wil je nou volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *