Een positieve meeting in de ochtend

Een positieve meeting in de ochtend

Een nieuwe dag in Utopia is weer begonnen dag 823 om precies te zijn. En deze begon met het koffiemoment geïntroduceerd door Gert-Jan. En het ging er in tegenstelling tot gisteren een stuk gezelliger aan toe.

Wij beginnen en wie er niet bij is, is er niet bij. Gert-Jan wilde speciaal een meeting… begint  Cees. Wat zouden we om 10 uur doen dan? vraagt Benjamin. Koffie drinken wordt er geantwoord. Gert-Jan neemt het woord over. Ik wil er een positieve vibe in brengen begint hij. Leuk dat jullie erbij zijn. Als er dingen besproken worden en iemand is er niet bij, dan heb je pech voegt hij eraan toe. Laten we met iets leuks beginnen. En Gert-Jan vertelt wat de uitslag is van de poll op hun website is en wat daar is uit gekomen. Cemal moet zijn baard moet scheren voor hun optreden tijdens Live in de Loods. De bewoners grinniken en Cemal ziet er de lol ook wel van in maar blij is hij er niet mee. Het groeit wel weer aan merkt Bas op. En vertelt daarna dat hij bezig is geweest met de vijver en die is weer kraakhelder. Wel moet er een filtersysteem komen en Bas heeft hiervoor een aantal offertes voor aangevraagd. Laat dit een positieve kick-off zijn zegt Gert-Jan nog maar een keer. Om twaalf uur is er een officiële kick-off voor Live in de Loods, dus dan wordt daar dieper op in gegaan. Gert-Jan wil ook van iedereen weten wie hulp nodig heeft en wat er gedaan kan gaan worden. Ook is het verkochte schilderij van Do verdwenen en hier moet naar gezocht worden. Ook moet de zolder worden opgeruimd. Gert-Jan wil ook graag de zondag introduceren als echte rustdag. Zijn er verder nog punten en dingen? Wie kan wie helpen vraagt hij. Bas gaat verder met tegelen, maar Bjorn vindt Live in de Loods ook belangrijk. Maar dat hoort bij alles klaar zetten voor dit evenement. De douche schoonmaken hoort daar inderdaad bij.

Bjorn neemt gelijk de planning door van het live in de loods concert in plaats van later op de middag.  Luister en huiver gaat hij verder, ik ga even staan. Het is anders dan andere evenementen en het rooster is als volgt, ik ben runner, ik presenteer en ik DJ. Gina, Cees en Bronno staan bij Le Luifel. Gina houdt hem de hele avond open, maar zij heeft twee mensen voor de gezelligheid. Cees en Bronno kunnen elkaar afwisselen. Rob, Gabriëlle, Victoria en Gert-Jan staan bij de bar. Verder heeft Victoria de leiding en de rest kan elkaar weer afwisselen. Ramona, Bas, Cemal en Romy staan bij de merchandise en Ramona heeft hier de leiding en ook hier wisselt de rest elkaar af. Er zijn hier vanavond bijna 200 man vult Benjamin aan. Dus het is anders dan onze kleinere evenementen. Bjorn gaat verder, Bronno, Gert-Jan en Romy staan óók bij de garderobe.  De rest van de voorbereidingen van LIDL worden ook besproken. Do fotografeert, Rowena zingt en entertaint en het draaiboek van de pauze wordt doorgenomen. Uiteraard worden ook de andere acts besproken. Het lijkt niet meer mis te kunnen gaan en de planning is strak. Tijd om de loods op orde te maken voor het feestje van vanavond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. caroll at 11:38

    Ja hoor weer een feestje.En zondag een vaste rustdag. Natuurlijk hebben ze wel nodig na al het feesten, drinken, bankzitten, bedliggen enz.
    Misschien eens nuttig maken in de (alweer) verwilderde tuin? Of grote schoonmaak in de loods.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *