Samenvatting van afgelopen avond

Samenvatting van afgelopen avond

Goedemorgen op een nieuwe dag vol Utopia nieuws! We blikken eerst nog even terug op afgelopen avond voor we met het nieuws van vandaag verder gaan. In deze samenvatting lees je wat er afgelopen avond allemaal nog gebeurde.

Flirten
Cemal en Romy flirten afgelopen avond gewoon nog even verder. Zo werden er stiekeme afspraakjes gemaakt over dates vanavond op de trampoline en later horen we Cemal zeggen dat hij een massage wel heel lekker zou vinden.  Volgens Romy is Cemal maar een flirt bal…

Grill mysterie
Er was een grill mysterie in Utopia. Iemand heeft namelijk op de grill in de keuken aangekoekte kaas laten liggen. Benjamin en Rob zijn er nog steeds niet over uit wie dit heeft gedaan. Volgens Gert-Jan was Romy de laatste die de grill heeft gebruikt. Maar Romy ontkent dat zij de dader is. Het lijkt erop dat de mannen er niet achter gaan komen en besluiten de grill maar schoon te maken.

Evenementen overdracht
Bjorn legt Gert-Jan en Cemal uit hoe de financiën gedaan moeten worden voor de verschillende evenementen. De mannen luisteren aandachtig naar Bjorn, die geen enkel punt overslaat. Is het een soort overdracht wat Bjorn doet voordat hij vertrekt?

Plagen
Bronno en Romy plagen elkaar een beetje, op de vriendschappelijke manier. Romy en Bronno spelen namelijk het spel pesten met kaarten.

BH-maat
In de woonkamer vond er een gesprek plaats over  BH maat van Gabriëlle. Rob en Benjamin zijn wel benieuwd naar haar maat. Maar Gabriëlle laat er niets over los en wil weten waar de interesse van de heren vandaan komt. Maar dat vertellen de heren dan weer niet…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *