Bronno wil niet meer met Do spreken

Bronno wil niet meer met Do spreken

Nog meer nieuws van afgelopen avond, terwijl de meeste bewoners gezellig een dansje aan het doen waren omdat gevierd werd dat Gina één jaar in Utopia verblijft besprak Rob het een en het ander met Do.

Rob vertelt haar dat hij gehoord heeft dat zij en Bronno het niet zo goed met elkaar kunnen vinden. Dit zou gebeurd zijn door een opmerking vanuit Do. Do vertelt wat er is gebeurd, Bronno was de kast aan het opruimen en ik zeg ben je al aan het voorbereiden om naar huis te gaan? Waarop hij zegt op dit moment stel ik mijzelf dezelfde vraag. Dat was het bij wijze van grap benadrukt Do. Rob zegt vervolgens dat Bronno tegen hem heeft gezegd dat hij het een rare opmerking vond. Volgens Do was het een grap die Bronno vaak genoeg zelf maakt en ik bedoel er niks raars mee. Dat is ook de reden dat ik het navraag antwoordt Rob. Ik neem het van je aan gaat hij verder. Bronno neem ik eerder in twijfel dan jou. Do weet het even niet meer, hoe moet ze nou verder? Volgens haar wil Bronno niet meer met haar praten. Ik vertrouw Bronno niet altijd met zijn goede bedoelingen. Hij heeft in twee maanden nog niets opgebouwd, alleen proberen te ontwrichten antwoordt Rob. Do zegt dat ze met hetzelfde gevoel zit. Toch besluit ze het gesprek met Bronno aan te gaan. Ze vraagt wat er aan de hand is. En legt haar mede bewoner nog eens uit dat het een grap was en geen gemene opmerking was. Ik vind het niet leuk dat ik dan hoor dat je het er met anderen over hebt voegt ze eraan toe. Nu heb ik er geen zin in Do luidt het antwoord van Bronno. Een l*l verhaal echt mompelt hij terwijl hij wegloopt… Zou het vandaag nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Boesta at 13:33

  Bronno zegt dat zelf ook regelmatig tegen andere bewoners (ook tegen genomineerde). Nu maakt iemand anders precies hetzelfde grapje en nu is het ineens geen grapje meer volgens Bronno…?

  Do is ook de enige waar Bronno nog steeds zijn achterbakse intimiderende spelletjes mee kan spelen, omdat hij weet dat zij wat zwakker is dan de andere….

  Bronno moet gewoon lekker heel erg snel naar huis gaan en daar zijn vieze spelletjes gaan spelen. Walgelijke man!!

 2. Anja at 10:47

  Tja Do, als zo iets tegen jou zouden zegeen zat je gelijk in zak en as, en veel tranen
  Het is jou arrogante houding er bij,
  Ik snap bronno wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *