Gert-Jan was afgelopen avond niet te genieten

Gert-Jan was afgelopen avond niet te genieten

De titel zegt het al, wat een gezellig feestje moest zijn bleek het voor een aantal bewoners niet te worden. Zo was Gert-Jan niet echt te genieten…

Hoe dat kwam? Eerder klaagde hij al over de hygiëne in Utopia waar we eerder over schreven. De reacties die daaruit voortvloeide zijn niet bepaald goed gevallen bij hem en legt aan Ramona uit hoe dat precies komt. Ik wilde gewoon een punt maken vertelt hij aan Ramona. Maar de reacties waren zo heftig gaat hij verder. Dat had ik niet verwacht, ben ik fout omdat ik er een foto van maak? Of is het hier gewoon een rotzooi en is dat het wat fout is? Als je kop boven het maisveld steekt weet je dat dit kan gebeuren. Ik vind het lullig voor Cemal maar ik probeer af en toe te dansen. Maar ik merk dat ik met niemand contact krijg voegt hij eraan toe. Het is jammer dat het zo uit de hand loopt. En als mensen je dan niet meer aankijken en langs je heen lopen. Dat is goed joh, met alle respect, ik zit hier niet om vrienden te maken gaat hij geïrriteerd verder. Ik heb thuis genoeg vrienden. Ramona luistert aandachtig naar de woorden van haar mede bewoner en probeert hem op te beuren door te vertellen dat alles altijd goed komt. Je woont allemaal samen en je kan niet weg. Het uitpraten komt volgens Ramona nog wel. Wie heeft er volgens jullie gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *