Gert-Jan boos over de hygiëne in Utopia

Gert-Jan boos over de hygiëne in Utopia

Gert-Jan wilde aan de andere bewoners in Utopia duidelijk maken hoe slecht de hygiëne binnen Utopia is. Dit liep echter anders dan hij gehoopt had. Het liep uit op een grote ruzie. Buiten vindt de confrontatie tussen Gert-Jan en Victoria nog verder plaats.

Gert-Jan schaamt zich iedere keer kapot als mensen roti komen eten in Utopia. Hij vindt het niet meer normaal hoe het er in Utopia uitziet. Hij is nog steeds erg boos daarover. Victoria begrijpt Gert-Jan, maar was het niet eens hoe hij dit overbracht naar de groep, door middel van foto’s. Daardoor wek je alleen agressie en andere emoties op binnen de groep en dat is niet de bedoeling volgens Victoria. Victoria voegt daaraan toe dat het alleen maar ervoor zorgt dat de sfeer in de groep bederft.

Victoria vraagt aan Gert-Jan waarom hij denkt dat Victoria hem aanspreekt in deze rotzooi. Ze wilt niet dat Gert-Jan alles over zich heen krijgt en Rowena is volgens haar verantwoordelijk wat er in Utopia gebeurt, ook op het gebied van hygiëne. Gert-Jan is het niet met Victoria eens. In het centraal was ook een discussie over de kussens in de bed and breakfast. Hij vindt dat als mensen niet hun eigen troep op kunnen ruimen, ze daar best mee geconfronteerd mogen worden. Hij zegt dat er ook niets over gezegd kan worden, maar dat niet helpt omdat de bewoners van Utopia niet verantwoordelijk zijn en niet snappen dat mensen hun eigen troep moeten opruimen.

Victoria denkt dat als de schoonmaakroosters er weer zijn, alles opgelost zal zijn. Rowena is eindverantwoordelijke voor de samenleving en moet de aangewezen mensen op hun plek zetten. Zij wilde de leider zijn van Utopia en dan moet ze ook ingrijpen, vindt Victoria. Ze vindt ook dat hij door het door middel van foto’s naar de groep te brengen, hij de aandacht voor het probleem weghaalt. Ze vindt dat hij er gewoon mee naar Rowena had moeten gaan en het bij haar had moeten neerleggen.

Gert-Jan is nog steeds zichtbaar geïrriteerd. Hij zegt dat als hij niet in zou grijpen en Rowena doet er ook niets aan, dat er dan een controleur komt en dan zit de groep met een groot probleem. Gina komt dan ook aangelopen en geeft antwoordt wat er dan precies gebeurd. Dan is alles weg volgens Gina en kan Utopia wel gesloten worden. Ook Cartopia zal er dan niet komen. Gert-Jan voelt zich aangevallen door Gina haar opmerking. Hij vraagt aan Gina of ze nu begint met dreigen. Gina zegt dat Gert-Jan moet luisteren. Als de horecavergunning wordt ingetrokken, moet alles sluiten. De loods, Le Luifel en ook mag er geen alcohol meer geschonken worden op evenementen in Utopia. Dan kunnen de Utopianen beter stoppen. Gert-Jan probeert uit te leggen dat het niet alleen Le Luifel is, maar dat iedereen het probleem is binnen Utopia. De discussie gaat nog door en Gina loopt een tijdje later boos weg.

Kunnen jullie je vinden in de mening van Gert-Jan? Is het slecht gesteld met de hygiëne in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. CJ at 11:12

    Leuk hoor geboren , worden in een zwijnenstal wat bezield die a.s moeder of wil ze
    graag op de televisie? waarom zijn de bewoners zo van die vies peuken? hebben ze niets van thuis mee gekregen? ze moeten de eigen diep schamen zulke jonge mensen die niets uit voeren ,zoals SCHOONMAKEN en HOUDEN zo moeilijk is dat toch niet, of wel?

  2. Elisabeth at 09:10

    Wat is het probleem van Victoria? Iedereen daar loopt weg voor zijn of haar verantwoordelijkheden. Foto’s maken het volgens mij extra duidelijk. Boos worden ze toch wel, want ze kunnen niet tegen kritiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *