Gina kreeg bezoek aan het hek

Gina kreeg bezoek aan het hek

Sorry voor de wat verlate nieuwsberichten, uiteraard halen we alles voor je in zodat je weer volledig op de hoogte  bent. Zo kreeg Gina gisteren bezoek aan het hek! Dit omdat ze vanaf toen één jaar in Utopia verbleef. Als ze bij het hek staat krijgt ze van alles van haar familie, zoals een knuffelbeer maar ook een boodschap van Mark. Verder zien we nog ballonnen en werd er een klein gesprekje gevoerd. Zoals in onderstaande video nog eens terug gekeken kan worden. Na het vluchtige bezoek aan het hek straalde Gina van oor tot oor.  Mark wilde ook iets speciaals doen voor haar, maar dat is door omstandigheden is het hem niet gelukt. Via deze beer kan Gina elke dag knuffelen totdat ze weer samen zijn. Daarnaast had hij ook een roos bij de beer opgedaan zodat Gina ook daarvan kan genieten. Zou Gina weer voldoende energie krijgen van dit bezoek om nog een paar maanden door te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *