Cemal wilt geen stripper meer zijn

Cemal wilt geen stripper meer zijn

Gisteren heeft Romy bij Cemal aangegeven dat ze het niet zo prettig vindt dat Cemal zo veel aanvragen krijgt voor zijn lapdancevideo’s. Cemal gaat hierover in gesprek met andere bewoners.

Cemal zit buiten en is in gezelschap van Rob. Hij heeft het met Rob over wat Romy gisteren tegen hem verteld heeft. Cemal geeft echter aan dat hij op het moment niet wilt stoppen met de video’s en het liefst gewoon doorgaat. Hij is helemaal verslaafd aan de aandacht die hij krijgt. Rob vraagt aan Cemal of hij weet waardoor dat komt, dat hij zo verslaafd is aan die aandacht. Cemal zegt dat dat door zijn jeugd komt. Daar kwam hij namelijk aandacht te kort en daardoor is hij er nu verslaafd aan. Rob stelt Cemal gerust. Hij zegt dat Cemal al best ver is, doordat hij zich wel realiseert waar het aan ligt.

Cemal kan zijn hard eindelijk luchten bij iemand en gaat verder. Hij zegt dat hij geen stripper meer wilt zijn. Rob vraagt zich af waarom Cemal dan nog die 3 shows gaat geven. Cemal geeft aan dat dat puur om het geld gaat.

Rob haakt daar op in. Hij zegt dat geld niet alles is. Hij wilt weten wat Cemal zijn droom dan is. Hij vraagt aan Cemal waar Cemal hard aan wilt werken om iets te bereiken. Cemal geeft aan dat hij het liefst danser wilt worden en model. Daar wilt hij aan gaan werken binnen Utopia.

Rob probeert Cemal op zijn gemak te krijgen. Hij ziet potentie in Cemal. De foto’s van hem zijn namelijk super mooi, volgens Rob. Volgens Rob moet Cemal een duidelijke kuize voor zichzelf maken. Hij geeft aan dat je verdient, waar je voor gewerkt hebt.

Wat vinden jullie dat Cemal moet doen. Moet hij stoppen met zijn stripacts?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 17:31

    Toen Cemal binnen kwam geilde de meiden op hem en nu ziet hij er wel geld in.
    En Rob die zegt geld is niet belangrijk ,hoe wil hij dan eten.
    Of krijgen ze maandelijks geld van J de Mol p.p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *