De eerste bevalling in Utopia?

De eerste bevalling in Utopia?

Dominique is bezig achter de computer en ontvangt een leuke email.

Jessie is dat moment ook in de kantoorruimte aanwezig en Dominique roept dat hij moet komen. Ze heeft namelijk een erg leuke email voor Jessie en Gert-Jan. Jessie is geïnteresseerd en komt naast Dominique zitten. Hij leest samen met Dominique aandachtig de email door. Dominique voegt aan het gesprek toe dat er een verloskundige is die Jessie en Gert-Jan wel wilt helpen met de bevalling in Utopia. Rowena is inmiddels ook in de kantoorruimte en pikt de informatie ook op, ze roept dat het erg vet is.

Jessie kijkt heel serieus naar het beeldscherm van de computer toe. Rowena merkt op dat Jessie even stil staat, hij is flabbergasted, concludeert Rowena. Even later loopt ook Gert-Jan het kantoor binnen en hij krijgt het fantastische nieuws van de andere bewoners te horen. Hij kan het eigenlijk niet geloven en vindt het ook echt super vet. Jessie en Gert-Jan nemen snel contact op met de verloskundige. Jessie vraagt nog eens na, naar de vrouw die in Utopia zou willen bevallen. Gert-Jan antwoordt dat zij morgen langskomt in Utopia, om te bekijken of de locatie wat voor haar is.

Het wordt allemaal een stuk serieuzer nu. Denken jullie dat de plannen van Gert-Jan en Jessie door zullen gaan? Het lijkt er steeds meer op, dat de eerste bevalling in Utopia toch echt plaats gaat vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Boesta at 14:35

  Is die vrouw die dan moet gaan bevallen wel nagekeken of ze psychisch in orde is..?

  Ik kan bijna niet geloven dat iemand die psychisch in orde is wil gaan bevallen in Utopia…

  • Wil at 15:17

   Idd dit moet john de mol niet toestaan , belachelijk, het is 1 vies zooitje daar, wat willen ze er mee bereiken?
   Is dt serieus dat die 2 kerels bij de bevalling zijn?????????
   Gggggrrrrrrr vreselijk, wat een waanzin
   Talpa doe er wat aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *