Nachtelijke ruzie over brood

Nachtelijke ruzie over brood

We gaan van het ene negatieve naar het andere, zo vond er afgelopen nacht nog een discussie plaats over brood. Je kunt het maar ergens over hebben op dat tijdstip…

Na het gezellige jubileumfeest van Gina ontstond er er een discussie in de keuken. Er wordt volgens Cees namelijk gegeten van het brood wat bestemd is voor de B&B gasten. En sprak Rowena hierover aan. Echter snapte zij dat probleem niet echt. Waarom Cees haar nog eens uitlegt waarom er geen pistoletjes gegeten mogen worden. Er is namelijk geen brood binnengekomen en hij wil er graag zeker van zijn dat er genoeg brood voor de B&B gasten is, dit omdat zij ook betalen voor een luxe ontbijt. Wanneer Benjamin hoort dat Rowena tegen Cees ingaat gaat hij richting de keuken. Cees heeft gelijk volgens Benjamin. De pistoletjes zijn voor de B&B gasten, zeker als er geen brood is binnengekomen benadrukt hij. Rowena is het er niet mee eens en kan er niet tegen dat Benjamin het opneemt voor Cees. Ook heeft ze zeker geen zin in een discussie. Ik heb hier geen zin in, dit gesprek ga ik morgen met jou aan voegt ze eraan toe en loopt weg. Als mensen jou hierover aanspreken, moet je ze naar mij sturen benadrukt Benjamin tegenover Cees. Dit is niet terecht. Cees antwoordt blij te zijn dat Benjamin het heeft opgenomen voor hem en zijn standpunt met betrekking tot de broodjes voor de B&B gasten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. lena at 15:01

  Nieuwe poging automatische engelse spelling stond aan. Kortom krijg steeds meer begrip voor cees. Rowena reageerde erg bot, en is zeer snel op haar tenen getrapt.je mag niks terug zeggen want dan breekt de hel los. Ze is gewoon grof tegen cees.

 2. lena at 14:58

  Bladblazer cues heeft gelijk. Het gaat hier om het principe en de wijze waarop gereageerd wordt als kees iets zegt. En roken ka
  Nederland vrij snel snel heel bot reageren om niks. Ben geen cees fan maar begrijp hem steeds beter..

 3. Boesta at 13:47

  Cees stopt zelf vaak in de nacht stiekem zelf allerlei eten (wat niet voor hem bestemd is) in zijn mond, dus wat zit hij nu weer te zeuren..? Of is het omdat hij zelf (stiekem) geen broodje meer kan pakken als Rowena er 1 neemt…?

 4. anneke at 12:14

  Heeft Cees er een vriend bij, lekker dat er nog iemand op komt voor hem.
  Ze zal het wel met Rob en Victoria over hebben .
  Waarom is er altijd wel iemand die eet van de spullen van de B&B , vorig jaar was er ook iemand die het deed en toch maar bleef door eten zodat de gasten gewoon eten kregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *