Discussie over structuur tussen Jessie, Victoria en Rob

Discussie over structuur tussen Jessie, Victoria en Rob

Van de brood discussie naar een nieuwe discussie. Dit vond ook nog afgelopen nacht plaats. Deze discussie ging over structuur in Utopia.

Jessie begon afgelopen nacht over de herstructurering van Utopia en dit viel niet in goede aard bij Victoria en Rob. Zo merkt Victoria op dat het haar stoort dat er personen zijn die voor de groep een ander vehaal vertellen dan wanneer ze in een kleiner groepje samenspannen. Wat wil je hier bereiken vraagt ze vervolgens aan Jessie.Jessie antwoordt dat hij structuur wil aanbrengen. Want momenteel is er helemaal geen structuur voegt hij eraan toe. Victoria vraagt zich op haar beurt af of Jessie met het gevoel zit dat daar niet aan wordt gewerkt. Daar gaat het Jessie niet om. Ik dacht dat ik Utopia wel even zou gaan leiden vervolgd hij maar inmiddels weet ik dat dat hem niet gaat worden. De groep doet maar wat en de neuzen staan niet dezelfde richting op. Daarom wil ik een nieuwe structuur gaan opzetten voegt hij eraan toe. Victoria denkt op haar beurt dat Jessie alleen maar aan geld denkt. Als je focust op geld dondert alles hier in elkaar. Als je focust om vanuit liefde mensen te motiveren, dan zal er geld komen. Het is een andere omweg benadrukt ze. Ook Rob krijgt het gevoel dat Jessie alleen maar geld wil verdienen.Victoria wordt vervolgens wat geïrriteerd, en vertelt dat ze al twee maanden druk bezig is. Jessie komt vervolgens binnen, vraagt niets en wil van alles veranderen. Ik ben er bijna, er is bijna structuur benadrukt ze. Gun het wat kans. Ik vind het frustrerend dat mensen zelf het wiel gaan uitvinden, wat allang is uitgevonden! Rob wil weten waar Jessie tegenaan wil schoppen. Tegen de basis zegt Jessie. Dat is disrespectvol reageert Victoria. Op dat moment loopt Jessie boos weg en roept nog dan gaan we nog veel discussies hebben, want de basis is niet stevig! En wanneer hij buiten gehoorafstand is horen we Jessie nog mompelen, ga maar doorleven in een vakantiewereld. Wordt vervolgd? Zal het vandaag wat gezelliger zijn in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Boesta at 14:04

  Jessie heeft gewoon een deurwaardersmentaliteit en dat gaat hem niet worden voor hem. Daarmee red hij het buiten Utopia waarschijnlijk wel maar binnen Utopia zal hij de paria gaan worden als hij zo door gaat…

 2. anneke at 12:19

  Ik mag hem niet ,maar Rob en Victoria willen niet werken om geld binnen te brengen.
  Ze denken echt dat het wel binnen komt waaien.
  Zijn ze nu zo dom of hebben echt niet door dat je werken moet voor geld.

  • Boesta at 14:02

   Tot nu toe is het geld altijd komen aanwaaien in Utopia. Soms moeten ze er een beetje voor werken maar hard werken nee dat gebeurt al niet sinds het 2e jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *