Rumoerige avond werd vandaag besproken

Rumoerige avond werd vandaag besproken

Zoals je hebt kunnen lezen is het een rumoerige avond geweest. Er was veel discussie en dat werd op de nieuwe dag, 844 om precies te zijn besproken door een aantal bewoners.

Marita vertelt aan Victoria hoeveel honger ze had vannacht. Ik had veel water gedronken gisteren, dus ik had eigenlijk heel erg honger toen ik ging slapen legt ze uit. Toen ik wakker werd, had ik in de gaten dat er veel activiteit in de keuken was. Toen werd er gevraagd of ik een tosti wilde voegt ze er lachend aan toe. Ook is de potentiële bewoner erg blij met haar oordoppen. Het was een hele bijzondere avond benadrukt Victoria. Het is voor het eerst dat ik moet zeggen dat ik niet heel goed geslapen heb voegt ze eraan toe.

Na dat korte gesprekje vond het volgende gesprek plaats in de koeienstal tijdens de verzorging van de dieren. Marita, Karin en Rowena deden deze taak. Ik heb wel aardig geslapen, wel laat natuurlijk begint Karin. Rowena antwoordt dat ze ook lekker heeft geslapen. Het was eerst heel gezellig en daarna begon er een discussie vervolgd ze. Over een broodje en de structuur van Utopia. Tijdens deze discussie heb ik ook maar de benen genomen voegt ze eraan  toe. Marita geeft aan dat ze niks heeft meegekregen door haar oordopjes. Vervolgens zegt Marita dat ze het knap vindt dat Rowena ondanks een feestje, er ’s ochtends gewoon weer staat om aan de slag te gaan. ’s Avonds een man, ’s ochtends een man voegt potentiële bewoner Karin daar aan toe.

Gert-Jan en Bronno hadden ook nog een gesprek. Ik heb er vannacht wel eentje flink toegesproken begint Bronno het gesprek met Gert-Jan. Ja antwoordt Gert-Jan, de sfeer zit er al goed in. Bronno zijn buurman, zoals hij het zelf noemt, heeft hij vannacht verzocht om op te rotten. Flikker nou eens op debiel! Er ligt ook nog een vrouw naast, die er net is en die niet helemaal lekker was waren zijn woorden. Bronno vindt dat deze buurman vanaf dag een al vervelend bezig is. Laten we hopen dat het er vandaag gezelliger aan toe gaat. We zijn dan ook benieuwd wat de dag van vandaag zal brengen. Hou je onze website in de gaten voor het laatste nieuws? Wil je niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Boesta at 14:08

    Ja Bronno wees er maar trots op dat je zo’n jong, zwak en fragiel meisje de les kan lezen.. Grote vent hoor!! Doe dat eens tegen Rob , dan ben je een echte kerel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *